Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2011, 02:33
από medigeek
Το τικ "ask before emptying..." στις επιλογές του nautilus ζητάει επιβεβαίωση όταν σβήνεις αρχεία από τον κάδο ή όταν καθαρίζεις τον κάδο.
Η μεταφορά στον κάδο δε ζητάει επιβεβαίωση. Και.. μεταξύ μας, είναι λογικό - η εντολή στο μενού λέει "MOVE TO RECYCLE BIN", και αυτό κάνει, το παίρνει στον κάδο. Αν πιστεύεις ότι εκανες λάθος, πας στον κάδο, δεξί κλικ στο αρχείο και "Restore". :)

Αναφέρθηκε ήδη ως "bug" και δεν θα διορθωθεί: https://bugs.launchpad.net/nautilus/+bug/95853 -- https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=316807