Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2011, 17:52
Όχι βέβαια, εννοείται ότι τα διαμερίσματα που προτείνει ο Qdata είναι για το ubuntu. Και τα windows έχουν πλέον το ntfs ως σύστημα αρχείων.
Ναι, θα διαλέξεις ext4 with journal (ή κάπως έτσι η επιλογή). Καλό είναι να φτιάξεις και ξεχωριστό διαμέρισμα για τον προσωπικό σου φάκελο, δηλ. το home. Έτσι θα μπορείς να κάνεις επανεγκατάσταση ή καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης δίχως να πειραχτούν τα αρχεία σου στον προσωπικό σου φάκελο.
Dionysis έγραψε:Έτσι λόγω του ότι είναι καλύτερο θα πρέπει να το προτιμήσουμε αντί του ext3.)[/b] θα μου δώσει επιλογή για το τι σύστημα θα φτιάξω;
ίσως κάνω κουτές ερωτήσεις αλλά λόγω του ότι στον οδηγό έχει εικονική εγκατάσταση συν του ότι είμαι άσχετος θέλω να είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας..
Ναι, θα διαλέξεις ext4 with journal (ή κάπως έτσι η επιλογή). Καλό είναι να φτιάξεις και ξεχωριστό διαμέρισμα για τον προσωπικό σου φάκελο, δηλ. το home. Έτσι θα μπορείς να κάνεις επανεγκατάσταση ή καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης δίχως να πειραχτούν τα αρχεία σου στον προσωπικό σου φάκελο.