Δημοσιεύτηκε: 01 Μάιος 2011, 12:25
από MassEffect
ydoulis έγραψε:Όσοι έχουν netbook και laptop καλό είναι να μην κάνουν ακόμα την αλλαγή. Έχει πρόβλημα με την μπαταρία. Εγώ δοκίμασα να βάλω την 11.04 με αναβάθμιση 2 φορές και μου έβγαζε μαύρη οθόνη που αναβόσβηνε με την ένδειξη login:. Μετά έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά το νέο kernel είναι αδηφάγο σε μπαταρία. Διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα. Γι' αυτό επανέφερα την 10.10 και περιμένω να φτιαχτεί το πρόβλημα. Επιπλέον, έχω το acer 751h, οπότε δεν λειτουργούσε η ανάλυση στα 1366 ούτε και τα πλήκτρα όλα (κλασσικά), όπως στη 10.10. Ψιλοαπογοητεύτηκα, γιατί περίμενα, ότι τέτοιου είδους θέματα όπως poulsbo drivers και σκριπτάκια για πληκτρολόγια όλων των φορητών που έχουν λυθεί στις προηγούμενες εκδόσεις θα είχαν ενσωματωθεί. Εδώ αντί να πάμε μπροστά πήγαμε πάλι πίσω. Περιμένετε επομένως κανά δυο μήνες και ψάχνετε στο φόρουμ να δείτε ότι λύθηκαν τα προβλήματα.

Κατάφερα και έβαλα τα 11.04 με USBlive στο laptop . Και προς στο παρών όλα λειτουργούν ομαλά και όπως πρέπει . Με την μπαταρία όντως βλέπω να έχω πρόβλημα .....