Δημοσιεύτηκε: 28 Μάιος 2011, 13:50
Υπάρχει κι ένα σκριπτ για grub troubleshooting, δεν θύμαμαι τι και πως όμως. Λοιπόν ξεκινά από τον οδηγό για επαναφορά του grub, εδώ: viewtopic.php?f=9&t=9294#par3 όπου ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες και κοιτάς αν σου βγάζει σφάλμα το αναφέρεις εδώ μέσα code tags, δηλ. κάπως έτσι:
Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα δοκιμάζεις την 2η μέθοδο του οδηγού και μετά την 1η. Αν έχεις απορίες ρωτάς. Σημειώνω ότι η 1η και η 3η μέθοδος απαιτούν να γίνουν οι ενέργειες μέσα από liveCD ή liveUSB. Επίσης, κοίτα μήπως αλλάζει κάτι αλλάζοντας σειρά στην εκκίνηση των δίσκων μέσα από το bios.
και μην γράφεις όλα κεφαιλαία διότι στο διαδύκτυο αυτό θεωρείται αγένεια (είναι σαν να γκαρίζεις και μας ξεκούφανες)!
- Κώδικας: Επιλογή όλων
[code]κείμενο εδώ[/code]
Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα δοκιμάζεις την 2η μέθοδο του οδηγού και μετά την 1η. Αν έχεις απορίες ρωτάς. Σημειώνω ότι η 1η και η 3η μέθοδος απαιτούν να γίνουν οι ενέργειες μέσα από liveCD ή liveUSB. Επίσης, κοίτα μήπως αλλάζει κάτι αλλάζοντας σειρά στην εκκίνηση των δίσκων μέσα από το bios.
christos_7 έγραψε:ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ WINDOWS 7 ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΟ
και μην γράφεις όλα κεφαιλαία διότι στο διαδύκτυο αυτό θεωρείται αγένεια (είναι σαν να γκαρίζεις και μας ξεκούφανες)!