Δημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2008, 16:58
λοιπον εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.. και συγχαρητηρια και για το forum σας... θα ηθελα να σας πω οτι το linux ubuntu 8.10 ειναι το καλυτερο λειτουργικοτατο που εχω δει.. βασικα το εβαλα στην δοκιμαστικη εκδοση ..( φοβηθηκα να κανω install
) και ετρεχχχεε σφαιρα.. ωραιο γραφικο περιβαλλον και τελεια γραφικα.. (ας μην σχολιασω την κατσικα που εχει φοντο!!! πιο ωραιο ηταν το πουλι που ειχε το 8.04 δεν ξερω τι πουλι ειναι αν ξερετε να μου πειτε για πεγκουινο τον κανω
) εγω που χρησιμοποιησα linux ubuntu πρωτη φορα εμεινα εκπληκτος... εχω τρελαθει μαζι τους...
σκεφτομουν να τα κανω install se αλλον σκληρο(εξωτερικο) ωστε αν κανω σ***α τα partitions ( αν εχει μια πιο ευκολη λυση χωρις partitions πειτε το μου) και να χαθουν απο κει αρχεια που ειναι χαλια!!! κατα τα αλλα πιστευω οτι τα 8.10 νικησαν τα vista φετος ( σε σχεση λειτουργικου και οχι διασημοτητας και κοινωνικοποιησης!!)
υ.γ απαισια τα vista τωρα που τα λεμε .. εχω ενα λαπτοπ και ενα σταθερο με πανω κατω τις ιδιες ταχητητες ( ξερετε ολα τα μαραφετια) μονο που στο σταθερο εχω χπ και στο λαπτοπ βιστα.. εε τα βιστα κανουν 1 λεπτο να φορτωσουν και τα χπ 3 δευτερα!!!
υ.γ απαισια τα vista τωρα που τα λεμε .. εχω ενα λαπτοπ και ενα σταθερο με πανω κατω τις ιδιες ταχητητες ( ξερετε ολα τα μαραφετια) μονο που στο σταθερο εχω χπ και στο λαπτοπ βιστα.. εε τα βιστα κανουν 1 λεπτο να φορτωσουν και τα χπ 3 δευτερα!!!