Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπ 2011, 02:19
από mangelasakis
εγώ μόλις ξαναέβαλα την αγαπημένη μου και απροβλημάτιστη LTS lucid και επιβεβαίωσα την βλακεία που είχα κάνει και την είχα βγάλει... Όλα λειτουργούν ρολόι τέλεια ήσυχα και σταθερά... Είναι ένα κλικ πιο αργό από την 11.04 και από την 11.10 αλλά τουλάχιστον όταν πατάω το κουμπί για να κάνω αυτό που θέλω το κάνει χωρίς προβλήματα. dim459 συμφωνώ σε όλα όσα λες... Η 11.04 όπως και η 11.10 πιστεύω θα είναι οι χειρότερες εκδόσεις ubuntu που έχουν βγει... Το μόνο θετικό στην 11.10 είναι ότι λόγο του gnome 3 θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα σε υποστήριξη hardware όπως έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι οι developers του gnome. Αλλά με τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που θα κάνει η canonical ώστε να μπορούν να συνηπάρξουν μαζί gnome 3 , gnome-shell και unity όλα μπορούν να συμβούν και να μιλάμε μετά για άλλη μία μεγάλη αποτυχία της canonical... Και εγώ ρωτάω: δεν τα βλέπουν όλα αυτά οι developers της canonical? Τι προσπαθούν να πετύχουν με το unity? Εντάξει και το gnome-shell δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι πολύ εξελησιμο και έχει διατηρήσει την φιλοσοφία του gnome "όσο πιο απλό γίνεται χωρίς περιττά στοιχεία και μπιχλιμπίδια..." και πιστεύω ότι με μερικές μικρές διορθώσεις και αλλαγές θα μπορούσε να γίνει το καλύτερο gui από όλα τα υπόλοιπα , απλό, γρήγορο, όμορφο και εύχρηστο...

Εγώ πάντως αν δεν είχε κάποια μικροπροβληματάκια το debian όπως το flash player 64bit και αν είχε και μία παρόμοια κοινότητα όπως αυτή εδώ των ubuntu να μπορούσα να έχω βοήθεια και να μπορούσα να ψάξω μόνος μου χωρίς να χρειάζετε να ρωτάω συνέχεια στο irc του debian, θα έβαζα debian και δεν θα άλλαζα ποτέ διανομή... Υπάρχει και το αγγλικό forum του debian το οποίο είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω συνηθίσει ακόμη και μου είναι και λίγο κουραστικό να διαβάζω και να ψάχνω τόσα πράγματα στα αγγλικά ...