Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2011, 15:38
Δηλαδη ο kernel του ubuntu εχει καποιοα εξτρα πραγματα τα οποια ο kernel του kernel.org δεν εχει; Ο λογος που κανω compile ειναι για να βρω την βελτιστη λυση για το Laptop μου. Δεν χρειαζεται να φορτωνοντε αχρηστα modules για υλικο που δεν υπαρχει στο λαπτοπ. Προσπαθω να βρω εναν συνδιασμο επιλογων ωστε να δινουν στο λαπτοπ μου την συμπεριφορα που θελω. Ενα πραγμα που δεν θελω ειναι οτι στο λαπτοπ μου με ubuntu και debian, λειτουργει με τετοιο τροπο ωστε θερμενεται πιο γρηγορα.
Εμαθα προσφατα οτι ο κερνελ 2.6.32 δεν εχει το προβλημα με την καταναλωση ενεργειας που υπαρχει στους επομενους kernels. Ειμαι σε ubuntu 11.04 και θελω να κανω compile τον 2.6.32 που ειναι ο κερνελ που εχει το 10.04.
Πως πρεπει να γραφτει αυτη η εντολη
ωστε να μου κατεβασει αυτα τα 3 αρχεια με τον πυρηνα του 10.04; Υπενθυμιζω οτι βρισκομαι σε 11.04.
Τι πρεπει να αλλαχθε ωστε να κατεβουν αυτα τα αρχεια;
Ειναι πιο καλη λυση να κανω compile τον 2.6.32 του kernel.org;
Εμαθα προσφατα οτι ο κερνελ 2.6.32 δεν εχει το προβλημα με την καταναλωση ενεργειας που υπαρχει στους επομενους kernels. Ειμαι σε ubuntu 11.04 και θελω να κανω compile τον 2.6.32 που ειναι ο κερνελ που εχει το 10.04.
Πως πρεπει να γραφτει αυτη η εντολη
- Κώδικας: Επιλογή όλων
apt-get source linux-image-$(uname -r)
ωστε να μου κατεβασει αυτα τα 3 αρχεια με τον πυρηνα του 10.04; Υπενθυμιζω οτι βρισκομαι σε 11.04.
Τι πρεπει να αλλαχθε ωστε να κατεβουν αυτα τα αρχεια;
Ειναι πιο καλη λυση να κανω compile τον 2.6.32 του kernel.org;