Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2011, 12:36
viewtopic.php?f=4&t=15677 Σε αυτό το θέμα που είναι μάλλον ίδιο με το δικό μου προσπάθησα να κάνω ότι λέει. Σαν αρχάρια όμως αντιμετωπίζω προβλημα. Πτάω cntrl+Alt+f1 Η το αντιστοιχο με F2 και δεν μπαινει στο τερματικό.
Μονο απο recoverymode μπορω να μπω σε τερματικο ως root. Αλλά από κει τι εντολές δίνω??? Δεν ξέρω καν τι αρχεία θέλω να σβήσω απλά χρειάζεται όπως λεγεται να κανω χωρο στο δίσκο μου (Home) χωρίς να ξέρω τι μπορώ και τι πρέπει να σβήσω.. κουράστηκα! θα σα;ς πω ως root τι εντολές πάτησα χωρίς να ξέρω αν έκανα καλά
sudo apt-getinstall--reinstallgnome-power-manager κανένα αποτέλσμα δεν βρέθηκε η εντολή
df μου βγάζει κάποια αρχεία δεν καταλαβαίνω τίποτα
sudo aptitude clean
aptitude clean κανένα αποτέλεσμα και στα 2
Μονο απο recoverymode μπορω να μπω σε τερματικο ως root. Αλλά από κει τι εντολές δίνω??? Δεν ξέρω καν τι αρχεία θέλω να σβήσω απλά χρειάζεται όπως λεγεται να κανω χωρο στο δίσκο μου (Home) χωρίς να ξέρω τι μπορώ και τι πρέπει να σβήσω.. κουράστηκα! θα σα;ς πω ως root τι εντολές πάτησα χωρίς να ξέρω αν έκανα καλά
sudo apt-getinstall--reinstallgnome-power-manager κανένα αποτέλσμα δεν βρέθηκε η εντολή
df μου βγάζει κάποια αρχεία δεν καταλαβαίνω τίποτα
sudo aptitude clean
aptitude clean κανένα αποτέλεσμα και στα 2