Δημοσιεύτηκε: 28 Νοέμ 2008, 08:04
από psalias
Καλησπέρα
Έχω μερικές απορίες....

Πρώτον αυτές τις μέρες θα εγκαταστήσω τα καλα μου το ubuntu και στο laptop μου, σε ένα acer 5920g. Θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια επιλογή (η κάποιο αρχείο) που το compiz να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του, γιατί βαριέμαι να τις ξαναπεράσω μια μια από την αρχή...και γενικά αν γίνετε να πάρω όσο περισσότερες ρυθμίσεις από το desktop μου, έτσι ώστε το laptop να μην απέχει πολύ, εμφανισιακά και λειτουργικά (λίστες με προγράμματα, εμφάνιση γενικά κλπ κλπ κλπ). Ουσιαστικά θέλω να κάνω ένα "αντίγραφο ρυθμίσεων"

Ερώτηση νούμερο 2
Στο laptop έχω μια nVidia 8600m. θα πρέπει να περάσω κάποιους drivers για να έχω την βέλτιστη απόδοση της κάρτας μου ?

Ερώτηση νούμερο 3:
8.04 η 8.10 ??

Και τελευταία...λόγο των 4g Ram θα του περάσω 64bitα, εκεί λειτουργούν όλα κανονικά? Υπάρχουν ασυμβατότητες η γενικά αλλάζει κάτι από τα 32bitα ?και επίσης έχει κανένας στο συγκεκριμένο μοντέλο τις acer (5920g) εμπειρία βρίσκει τα πάντα ?

ΥΓ: Στο Desktop μου (512ram 3.0Ghrz nVidia 5500 και 8.04 πανω) είναι λογικό να χτυπάει 70%-80% όταν ανοίγω σελίδες με τον firefox? (!)