Δημοσιεύτηκε: 09 Οκτ 2011, 22:09
NickMrg έγραψε:Και το πρόβλημα συνεχίζεται και στην 11.10. Είχα περάσει σε Kubuntu εδώ και 1-2 εβδομάδες μπας και δω καμία διαφορά αλλά τα ίδια. Με τον καινούριο πυρήνα κολλούσε με τον παλιό μια χαρά! Τα κολλήματα συνεχίζονται και στην 11.10 beta2 και συγκεκριμένα όταν παίζω ένα παιχνίδι (Savage2). Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών και τον καινούριο πυρήνα ε; Τι προτείνετε; Με έχει εκνευρίσει αυτή η κατάσταση και τώρα δεν έχω να επιλέξω και πιο παλιό πυρήνα.
Όπως είχα γράψει και παραπάνω, συνήθως εγκαθιστώ την καινούρια έκδοση ήδη από τη beta, χωρίς να έχω ποτέ σοβαρά προβλήματα.
Όχι όμως και αυτή τη φορά. Δοκίμασα πριν από 15-20 μέρες τη beta της 11.10 και για πρώτη φορά στα χρόνια που χρησιμοποιώ linux είδα μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ beta έκδοση, κόλλαγε το σύμπαν και δεν προλάβαινα τα κρασαρίσματα.
Προφανώς την ξήλωσα αμέσως και από τότε το συγκεκριμένο μηχάνημα τρέχει MInt Debian.
Έχω σοβαρές επιφυλάξεις αν σε κάποιο από τα pc μας θα δοκιμάσω την 11.10 ή θα περιμένω μια και καλή την 12.04. όπου λογικώς θα έχουν ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα (εντάξει η αλήθεια είναι ότι κάπου θα τη βάλω, γιατί είμαι φύσει περίεργος, αλλά αν δε δουλεύει σωστά δεν πρόκειται να ασχοληθώ θα βάλω κι εκεί Mint Debian. Βλέπεις παλιές εκδόσεις δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ, την 11.04 ούτως ή άλλως τη μίσησα, οπότε μάλλον βρίσκομαι σε μονόδρομο, αφού έχω συνηθίσει και προτιμώ τη λογική των debian-οειδών διανομών).