Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκ 2008, 16:40
από cyberpython
raver έγραψε:Τι ειναι το ndiswrapper?

Το ndiswrapper είναι ένας driver wrapper που επιτρέπει τη χρήση των drivers ασύρματων συσκευών για Win από το LInux.

raver έγραψε:
Αλλα εχω την εντιποση πως εχει παθει ζημια το λειτουργικο γιατι απο την τελευταια φορα που εκανα hard reset, οσα update εχω κανει απο τοτε παρολο που εχουν καποιο μεγεθος στο συνολικο μου βγαζει μηδεν και οταν παταω να κανει install δεν κανει download ξεκιναει κατευθηαν την εγκατασταση.

Αυτό συμβαίνει επειδή πιθανότατα έχει ήδη κατεβάσει τα πακέτα και υπάρχουν αποθηκευμένα τοπικά και απλά μένει να γίνει η εγκατάστασή τους.

raver έγραψε:Και δεν μπορω να ξανακανω εγκατασταση γιατι κανω την πτυχιακη μου στο ubuntu πρεπει κατι να κανω να το στροσω γιατι φοβαμε μην δεν ξαναδουλεψει μετα απο καποιο hard reset και τοτε την πατησα!!!!

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αντίγραφο σε δισκέτες, usb stick, CD, DVD και αποθήκευση σε online file hosting (δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.... :D )

Τώρα, όσον αφορά το πρόβλημά σου μία πιθανότητα είναι να οφείλεται σε προβληματικό driver.
Η άλλη περίπτωση είναι να έχουμε προβληματικό υλικό. Πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι η μνήμη RAM - οπότε ψάχνεις καλά όοοολα τα συρτάρια, βρίσκεις το livecd του Ubuntu και επέλεξε Test Memory (μπορείς να κάνεις έλεγχο και από την επιλογή στο GRUB αν δε βρίσκεις το CD).