Δημοσιεύτηκε: 28 Απρ 2012, 11:08
Μιας και δεν το χω δουλέψει αρκετά ακόμα δεν θα ψηφίσω προς το παρόν. Πάντως τα πάντα πήγαν ΟΚ στην αναβάθμιση (την έκανα από τερματικό οπότε δεν συνάντηση το πρόβλημα που λέτε) αλλά μετά το reboot είχα κάποια σφάλματα τα οποία δεν έριξαν το σύστημα πάντως. Επιπλέον το unity μου φαίνεται να ανταποκρίνεται λιγότερο γρήγορα από ότι στο 11.10 αλλά μάλλον οφείλεται στις υψηλότερες απαιτήσεις του από το h/w.
Μου άρεσε πάρα πολύ το HUD αν και δεν το δούλεψα σε πραγματική χρήση, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Launcher και το ότι πρέπει να κάνεις γρήγορη mouse gesture για να εμφανιστεί αλλά μάλλον είναι λόγω συνήθειας και νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τώρα. Κάτι άλλο που θα πρεπε να χουν στον launcher αλλά και στο dash θα ήταν δεξί κλικ, εκκίνηση ως superuser.
P.S. το floppy δεν δούλεψε
Μου άρεσε πάρα πολύ το HUD αν και δεν το δούλεψα σε πραγματική χρήση, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Launcher και το ότι πρέπει να κάνεις γρήγορη mouse gesture για να εμφανιστεί αλλά μάλλον είναι λόγω συνήθειας και νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τώρα. Κάτι άλλο που θα πρεπε να χουν στον launcher αλλά και στο dash θα ήταν δεξί κλικ, εκκίνηση ως superuser.
P.S. το floppy δεν δούλεψε