Δημοσιεύτηκε: 03 Μάιος 2012, 19:31
από Nebula
Καλησπέρα παιδια!
Εγω ψήφισα το 3ο και το τελευταιο, καθώε προσπάθησα να το εγκαταστήσω και με τους 2 τρόπους...
Για αρχή, έχω και γώ την ιδια απορια με ένα φίλο, για το τι διαφορα εχει το 3ο με το 4ο?
Θα ξεκινήσω με τη μέθοδο της νέας εγκατάστασης. Θα αναφέρω ότι τόσο στα 11.10 όσο και στα 12.04 το live cd δεν δουλευε όταν εκανα try ubuntu, μη μπορώντας να κανω τίποτα και να αναγκαστώ να πατήσω πόσες φορες reset. Σημειωτέον οτι εγραψα πόσα cd σε χαμηλή ταχύτητα.
Έτσι πήγα στην άλλη μέθοδο και αναγκάστηκα να εγκαταστήσω τα 10.04 και μέσα απο αυτα να κάνω αναβάθμιση και τώρα αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα τα οποία δεν έχω λύσει ακόμ, καθώς και αλλο ενα το οποίο δεν εχω αναφέρει ακόμα. Το ένα εχει να κάνει με την οθόνη η οποία σβήνει όταν ειναι αν μου εμφανίσει το grub (περισσότερες πληροφορίες -> http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=4&t=23100) και το άλλο (το οποίο σημερα προέκυψε) ειναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω τον ήχο στα ηχεία 5.1 που έχω, οποτε δεν εχω καθόλου ηχο αυτή τη στιγμή.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτη τη στιγμή δεν μπορώ να μπω στα windows και ότι στο ubuntu μπαίνω τις μισες φορες.