Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2012, 18:06
από emmsarris
Off topic:
simosx έγραψε:
Εδώ είναι το σφάλμα που προκαλεί την κατάρρευση. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Δεν ξέρω, ενδέχεται να υπάρχει κάποιο regression (κάτι που δούλευε πριν και τώρα δε δουλεύει λόγω αλλαγών στον κώδικα).
Δε γνωρίζω τι οδηγό χρησιμοποιεί η webcam, αν είναι uvcvideo ή αν χρειάζεται κάποιον από τους παλιούς οδηγούς που γενικά είναι προβληματικοί.

Το ζήτημα που τα πράγματα πάνε στραβά είναι ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο. Φαίνεται, διότι δεν εκφράζεσαι κόσμια, και η κόσμια συμπεριφορά είναι απαραίτητη στο φόρουμ αυτό. Το βλέπω αρκετά συχνά· έχεις ένα χρήστη Linux που για κάποιο λόγο τα έχει πάρει στο κρανίο, και όταν π.χ. καθυστερεί λίγα δευτερόλεπτα να φορτώσει μια εφαρμογή, την κλείνει, με αποτέλεσμα να πάει κάτι άλλο στραβά κτλ.

Στη θέση σου θα ξεκινούσα ένα νέο νήμα στο φόρουμ ώστε να βρεθεί η πηγή του προβλήματος μια για πάντα.

Ούτε κατά διάνοια!!! Μια χαρά χαλαρός είμαι!!! Ίσως παρεξηγήθηκε λίγο το ύφος μου που είναι λίγο σατυρικό ως σκωπτικό. Εξάλλου, δε νομίζω ότι έχει πια νόημα να λέμε πόσο γ**άτο και πόσο ουάου είναι το ubuntu, ή το fedora ή το debian, ή το Mint ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να αρέσκεται κάποιος να χρησιμοποιεί, απλά να επισημαίνουμε τα σφάλματα όσο μηδαμινά, μικρά ή μεγάλα μπορεί να είναι. Συγγνώμη πάντως αν σου έδωσα αυτήν την εντύπωση...
Σιγά την αναγκαία εφαρμογή που θα με αγχώσει...
Και η κάμερα, δουλεύει άψογα στο skype (που είναι κάτι που χρησιμοποιώ).
Με άγχωσε κάπως, αν θες το ότι δεν ξεκινάει το Livecd του 12.04, ενώ από το 11.10 και πριν, δεν είχα πρόβλημα...