Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2012, 11:51
Αρχικά συγγνώμη για την τεράστια αργοπορία αλλά τρέχω σαν τρελός λόγο δουλειάς, και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το pc μου
το κατέβασα αλλά όταν έγκατε την εγκατάσταση στην μέση περίπου έβγαζε κάποιο σφάλμα, κάτι σαν "δεν μπόρεσε να ανοίξει το αρχείο ..." κάπως έτσι.
Θυμάμαι ότι το ένα ήταν το virtual box όταν το κατέβαζα από το site τους (από το κέντρο λογισμικού έμπαινε αλλά είχε κάτι διαφορές από το άλλο και θα προτιμούσα εκείνο) τώρα τα άλλα δύο δεν θυμάμαι πια είναι, απλά ξέρω δεν τα έχει στο κέντρο λογισμικού ubuntu και παλιότερα που τα είχα κατεβάσει από το site τους (του κάθε προγράμματος) μπήκε κανονικά με 32bit.
έκανα αυτά που είπε το link και μετά εκτέλεσα την δικιά σου εντολή και μου έβγαλε αυτό
πρέπει να πω ότι τελευταίος ο σταθερός που έχει "χτυπήσει κόκκινο" στα κολλήματα. Μεταβίας μένει ανοιχτός για 20' μέχρι να κολλήσει
. Έχει γίνει πολύ άσχημη η κατάσταση. Έχω καταντήσει να κάνω μόνο χρήση του φορητού μου αποκλειστικά. Μόνο εγώ έχω αυτά τα προβλήματα ή έχουν γενικά πρόβλημα το ubuntu 12.04?
the_eye έγραψε:Για δοκίμασε να κατεβάσεις και να τρέξεις αυτό
- Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.ati.com/drivers/linux/amd-driver-installer-12-4-x86.x86_64.run
το κατέβασα αλλά όταν έγκατε την εγκατάσταση στην μέση περίπου έβγαζε κάποιο σφάλμα, κάτι σαν "δεν μπόρεσε να ανοίξει το αρχείο ..." κάπως έτσι.
the_eye έγραψε:Metalzero2 έγραψε:Επίσης να πω και κάτι άλλο που δεν μου άρεσαν στα 64-bit, δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα τα οποία μπορούσα κανονικά στα 12.04 32-bit. Για την ώρα σε 3 προγράμματα μου έχει τύχη να λέει ότι είναι αδύνατη η εγκατάσταση ενώ προγράμματος.
Για πες ποια προγράμματα είναι αυτά ; Από το κέντρο λογισμικού τα κάνεις εγκατάσταση ;
Θυμάμαι ότι το ένα ήταν το virtual box όταν το κατέβαζα από το site τους (από το κέντρο λογισμικού έμπαινε αλλά είχε κάτι διαφορές από το άλλο και θα προτιμούσα εκείνο) τώρα τα άλλα δύο δεν θυμάμαι πια είναι, απλά ξέρω δεν τα έχει στο κέντρο λογισμικού ubuntu και παλιότερα που τα είχα κατεβάσει από το site τους (του κάθε προγράμματος) μπήκε κανονικά με 32bit.
Learner έγραψε:Επίσης αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό -- > Έλεγχος σκληρού δίσκου Hardware να δεις τι γίνεται .
Και δώσε και το αποτέλεσμα της εντολής
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lspci -nnk | grep -iA3 vga
έκανα αυτά που είπε το link και μετά εκτέλεσα την δικιά σου εντολή και μου έβγαλε αυτό
έγραψε: 01:00.0 VGA compatible controller [0300]: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV730 PRO [Radeon HD 4650] [1002:9498]
Subsystem: PC Partner Limited Device [174b:e930]
Kernel driver in use: fglrx_pci
Kernel modules: fglrx, radeon
πρέπει να πω ότι τελευταίος ο σταθερός που έχει "χτυπήσει κόκκινο" στα κολλήματα. Μεταβίας μένει ανοιχτός για 20' μέχρι να κολλήσει