Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουν 2012, 23:27
sotos21 έγραψε:Μήπως φταίει η 12.04, είναι δηλαδή πιο βαριά από την 11.10,μήπως δηλαδή πρέπει να ξαναγυρίσω σε αυτήν, κάποιος έμπειρος με lubuntu(Νίκο για ποιον χτυπά η καμπάνα) έχει παρατηρήσει τέτοια διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις;
Πιο βαριά από την 11.10 δεν νομίζω πως είναι. (η 12.04 δλδ). Έμπειρος δεν θα έλεγα πως είμαι.. αλλά Lubuntu 12.04 ναι χρησιμοποιώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Αξιοσημείωτο (στην περίπτωση σου) είναι πως έχει εγκαταστήσει τον Google Chrome . Τελευταία έχουν γίνει αρκετές αναφορές για προβλήματα που δημιούργησε μια αναβάθμιση που έστειλε η Google . Προβλήματα που επηρέασαν και τον Chrome αλλά και άλλους browsers. (π.χ Firefox). Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό.. δηλαδή μια αναβάθμιση για έναν περιηγητή να επηρεάσει και κάποιον άλλο.. ψάξε το όμως.
Η μνήμη όντως είναι λίγη... αλλά αφού λες πως δεν την εξαντλεί τότε θα βαστάει ακόμη.. (το swapiness το έχεις αφήσει default ; εννοώ μήπως το ζορίζεις με το να χρησιμοποιεί όσο λιγότερο μπορεί την swap )
Επίσης σε ότι αφορά τον Chrome πάλι , ακόμη και απεγκατάσταση .. δεν διορθώνει το πρόβλημα..επαναλαμβάνω όμως πως δεν το έχω ψάξει αρκετά καθότι Chrome δεν έχω (και ούτε πρόκειται να έχω).
Να προτείνω καινούρια εγκατάσταση ; είναι κόπος ; και απέφυγε να εγκαταστήσεις Chrome. Ελαφρύς είναι ο default του Lubuntu ο Chromium.