Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπ 2012, 23:31
από crs
ευχαριστώ φίλε για τις χρήσιμες πληροφορίες..

το πρόβλημα ήταν το εξής:
ο κειμενογράφος ήταν άδειος και έκανα αντιγραφή την εντολή που είχες δώσει. Μέχρι εδώ καλά. όταν πήγα να το αποθηκεύσω, μου ζήτησε όνομα και τοποθεσία αποθήκευσης. Έτσι σκέφτηκα (λανθασμένα απ 'οτι φάνηκε) να βρω το αρχείο autostart, που έπρεπε να τροποποιηθεί ώστε να λυθεί το πρόβλημα, το επέλεξα ώστε να το αντικαταστήσω με το καινούριο που είχε τον κώδικα που μου έδωσες....

Σωστό, έπαθα και θα πάθω κι άλλα.
Αυτή τη φορά όμως αποφάσισα πως ήρθα για να μείνω στο λίνουξ!

Εγκατέστησα πριν λίγο το libreoffice (ν' αγιάσει αυτό το software center).
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σχόλια που μου έστειλαν πάνω σε ένα word. Ενώ φαίνονται κανονικά και μπορώ να τα διαγράψω, όταν πατάω να αποδεχτώ τις αλλαγές που προτείνονται από τα σχόλια δεν φεύγει όλο το κείμενο παρά μόνο ένα κομμάτι. (μένει ακόμα χρωματιστό).
Επίσης, όταν πάω να διορθώσω κάτι (π.χ, το "ανάλυση" να το κάνω "Ανάλυση") βγάζει το "α" με μια γραμμή στη μέση, σαν διαγραμμένο δηλαδή. και μένει χρωματιστό και το "α" και το "Α" λες και κάνω σχόλιο..

ίσως να μην το εξήγησα σωστά...και θα χρειαστεί να μου εξηγήσει κάποιος που έχει ο ίδιος εμπειρία με κάτι παρόμοιο. (αν λύνεται φυσικά. Αλλά και να μην λύνεται, το καταλαβαίνω μιας και δεν γίνεται να υπάρχει πλήρης αντιστοιχία με τα προγράμματα των windows)