Δημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2012, 00:07
από dim459
crs έγραψε:ο κειμενογράφος ήταν άδειος και έκανα αντιγραφή την εντολή που είχες δώσει. Μέχρι εδώ καλά. όταν πήγα να το αποθηκεύσω, μου ζήτησε όνομα και τοποθεσία αποθήκευσης. Έτσι σκέφτηκα (λανθασμένα απ 'οτι φάνηκε) να βρω το αρχείο autostart, που έπρεπε να τροποποιηθεί ώστε να λυθεί το πρόβλημα, το επέλεξα ώστε να το αντικαταστήσω με το καινούριο που είχε τον κώδικα που μου έδωσες....

Αν άνοιξε κενό, τότε πιθανώς δεν υπήρχε αρχείο autostart, αρκούσε να αποθηκευθεί μέσα στον τελευταίο φάκελλο της διαδρομής, δηλαδή στον Lubuntu, αν και αν δεν κάνω λάθος τρέχοντας την εντολή αυτή τη διαδρομή θα είχε επιλέξει.
Τώρα όσον αφορά τα σχόλια, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται μιας και δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με κάτι ανάλογο.
Καλό θα είναι πάντως να ελέγξεις αν έχεις εγκαταστήσει το lubuntu-restricted-extras που βάζει και κάποιες από τις γραμματοσειρές της microsoft. Αν τις θες όλες, δες εδώ :
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=20353&p=210843&hilit=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CE%BD#p210843
Αντί για
Κώδικας: Επιλογή όλων
gksudo nautilus

στο lxde θα πρέπει να τρέξεις
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo pcmanfm