Δημοσιεύτηκε: 22 Ιαν 2013, 12:54
από DrenDenn
Καλημέρα σας. Η χθεσινή μικρή αποθάρρυνση έφυγε τελείως σχετικά με το αν θα βάλω το linux ubuntu 12.04 LTS τελικά.
Θέλω να το βάλω. Να κάνω μια μικρή ανακαφελαίωση.
Πριν καταλάβω τι ειναι το 12.04 και η μακροχρόνια υποστηριξη του και τι ειναι το 12.10, αποφάσισα να βάλω απλα το νεότερο linux ubuntu. το 12.10.
Τη πρώτη φορά που τα έβαλα όλα ήταν εντάξει δεν είχα πρόβλημα στο 12.10 μέχρι που ξεκίνησα το update που ήθελε μεγέθους 170MB περίπου.
Το update αυτό το ξεκίνησα απο τον εκκινητή.Αν κατάλαβα καλά αυτό το update περιλαμβάνει τους ανοιχτούς οδηγούς.
Όταν τελείωσε το update ζήτησε το ubuntu linux 12.10 να κάνω μια επανεκκίνηση. Την έκανα αλλά μετά δεν έφτασε καν στον εκκινητή.
Δε θυμάμαι ποιό από όλα ήταν το πρόβλημα εκείνη τη στιγμή διότι πέρασα άλλες 2 φορές το linux Ubuntu 12.04 LTS ( τότε ήταν που έμαθα για τη μακροχρόνια υποστήριξη.) . Για τη πρώτη φορά στο 12.10 νομίζω μετά την επανεκκίνηση έδειχνε η μισή εικόνα περίπου αριστερότερα του κανονικού και δε μπορούσα ούτε τον κωδικό μου να βάλω για να φτάσω μετά στον εκκινητή.

Για τις άλλες 2 φορές που πέρασα το 12.04 LTS μετά το τέλος της εγκατάστασης έκανα την γνωστή επανεκκίνηση και άρχισε να τρεμοφέγγει ιδιαίτερα έντονα η εικόνα της οθόνης και δεν έδειχνε καν τον εκκινητή. Θα γράψω ξανά τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου και ελπίζω κάποιος να μπορέσει/θελήσει να με βοηθήσει να βγάλω μια άκρη όταν το διαβάσει αυτό και να μπορέσω να περάσω το Linux Ubuntu 12.04 LTS.

Μερικές ερωτήσεις πρώτα. Με όλα αυτά που περιέγραψα βάζοντας το ubuntu linux 12.04 LTS στη περίπτωση που αντιμετωπίσω τα
ίδια προβλήματα να το αφήσω έτσι και να γράφω από 1 μικρό λαπτοπ της αδερφής μου εδώ; Εννοώ αν δεν έκανα φορμάτ για να ξαναβαλω τα windows 7
υπήρχε περίπτωση να διορθωνόταν το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω ;;

Intel Core 2 Duo 7200
AMD Radeon HD 6670
Λειτουργικό αυτή τη στιγμή : windows 7
γνώσεις linux : τίποτα
προγραμματισμό : τίποτα