Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρ 2013, 15:41
Ναι αλλά πως γίνεται στο προηγούμενο Ubuntu που είχα , το οποίο ήταν ψιλό ξεσκισμένο, με τις εντολές του Φίλιππου να λύθηκε το θέμα και σε αυτό που μετράει 1 μέρα ζωής να μην λύνεται. Και όχι μόνο αυτό αλλά και από τη πρώτη λειτουργία του να μην παίζει Plymouths.
Θυμάμαι Νίκο παλιότερα μου είχες δώσει μια οδηγία να προσθέσω μια γραμμή κώδικα σε ένα αρχείο η οποία έδινε yes σε μια τιμή. Μήπως μπορείς να το βρεις;
Off topic:
EDIT: Aς αλλάξει κάποιος διαχειριστής τον τίτλο σε Σφάλμα σε update και εξαφάνιση plymouth
EDIT 2: Mετά από την εντολή
Έχω επιλέξει και τα 2 και έχω τρέξει και στα 2 την εντολή
Θυμάμαι Νίκο παλιότερα μου είχες δώσει μια οδηγία να προσθέσω μια γραμμή κώδικα σε ένα αρχείο η οποία έδινε yes σε μια τιμή. Μήπως μπορείς να το βρεις;
Off topic:
EDIT: Aς αλλάξει κάποιος διαχειριστής τον τίτλο σε Σφάλμα σε update και εξαφάνιση plymouth
EDIT 2: Mετά από την εντολή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo update-alternatives --set default.plymouth /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
sudo update-alternatives --config default.plymouth
invisible@invisible-Aspire-7736:~$ sudo update-alternatives --config default.plymouth
There is 1 choice for the alternative default.plymouth (providing /lib/plymouth/themes/default.plymouth).
Selection Path Προτε Status
------------------------------------------------------------
0 /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth 100 auto mode
* 1 /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth 100 manual mode
Press enter to keep the current choice[*], or type selection number: 1
Έχω επιλέξει και τα 2 και έχω τρέξει και στα 2 την εντολή
sudo update-initramfs -u