Δημοσιεύτηκε: 26 Απρ 2013, 22:26
από arktika
το εβαλα με καθαρη εγκατασταση (αναγκαστικά) δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα οι ανοικτοι οδηγοι τρεχουν καλα θα ελεγα! αν ανοιξω φακελο απο εναν αλλο δισκο και τον ελαχιστοποιησω δεν μπορω να τον επαναφερω! αν πατησω δλδ το κουμπι στον launcher μου ανοιγει τον προσωπικο φακελο μετα πρεπει να το ξαναπατησω για να μου εμφανισει και τους δυο ωστε να διαλεξω ποιον θελω! δεν ξερω αν θελει καποια ρυθμιση η αν ειναι καποιο bug παντως ειναι τραγικο αν ειναι ετσι γενικα! επισης καποια αποθετηρια που δεν τα δεχεται και δεν καταλαβαινω το γιατι οπως του openshot του clementine και ενταξει του covergloobus που δεν το τρεχει καν τι να το κανεις το ppa?(lol) κατα τα αλλα δεν εχω καποιο μεγαλυτερο προβλημα και μου φαινεται γενικα να ρολαρει καλυτερα! οι πιο εμεπιροι θα ξερουν καλυτερα αν υσχιει κατι τετοιο! και κατι τελευταιο και πιο ασημαντο απο ολες τις αποψεις ειναι οτι δεν εχει το εφε στο compiz με την φωτια στο κλεισιμο! εμενα παντως μου αρεσε και ας στο καπιος παιδικα θεματα!!! επισης να ρωτησω γιατι δεν εχω παρει ενημερωσεις (πολλες μαζι εννοω) οπως καθε φορα? μονο κανα δθο τρεις πηρα αν θυμαμαιο καλα!