Δημοσιεύτηκε: 26 Απρ 2013, 22:58
από mangelasakis
εγώ έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση το ubuntu-gnome σε ένα ξεχωριστό partition για δοκιμή. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι παρόλο που είναι ολοκαίνουργια έκδοση δεν έχουν ενημερώσει τους ιδιοταγης drivers των ATI. Έτσι για να δοκιμάσω το steam και το counter strike να δω αν παίζει αναγκάστικα να περάσω το ppa xorg-edgers ώστε να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση του fglrx. Επίσης περασα και το ppa του gnome3-team και μερικές φορές το gnome-shell κρασάρει και το ubuntu software center δεν ανοίγει με τίποτα... Κατά τα άλλα όλα φαίνονται μια χαρά. Ο καινούργιος nautilus 3.8 απλά πετάει στην κυριολεξία και στο search και στην πλοήγηση. Σκέφτομαι να τον κάνω compile και στο 12.04 αν τελικά δεν αναβαθμίσω σε 13.04... Απλά έχω παραμετροποιήσει πάρα πολύ το 12.04 με αρκετά ppa και αν αναβθμίσω σίγουρα θα δημιοργιθούν αρκετά προβλήματα ενώ για να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή βαριέμαι γιατί είναι πάρα πολλά. Οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο να διορθωθούν τα σοβαρότερα bugs και ίσως να δοκιμάσω να αναβαθμίσω όταν θα έχω χρόνο και όρεξη. Άλλωστε πιστεύω ότι η 12.04 είναι η καλύτερη έκδοση ubuntu που έχει βγει μέχρι τώρα...