Δημοσιεύτηκε: 22 Ιούλ 2013, 23:31
από tougeorgiou
eliasps έγραψε:Καλησπέρα.

Αρχικά, να πω πως πιστεύω ότι πρόκειται για πρόβλημα υλικού.
Δηλαδή το Ubuntu ίσως τρέχει οριακά στον υπολογιστή της υπογραφής σου, αν και υπάρχουν αναφορές ότι λειτουργεί πολύ καλά σε υπολογιστές με παρόμοια χαρακτηριστικά.
Μην ανησυχείς για το αν χρειάζεται μεταφορά το θέμα, πιθανότατα να μη χρειαστεί, αλλά αν για κάποιο λόγο δούμε πως χρειάζεται μεταφορά, δεν είναι τίποτα.

1. Συνήθως αυτό το μήνυμα αφορά κάποιο είδος ελέγχου στον δίσκο, για παράδειγμα αν έχουν γίνει αλλαγές στον δίσκο αλλά δεν έχουν ενημερωθεί κάποια αρχεία.
Ή αν δεν μπορεί να προσαρτηθεί κάποια κατάτμηση του δίσκου, η οποία είναι ρυθμισμένη να προσαρτάται αυτόματα.

2. Ίσως να ευθύνεται η RAM, ή η CPU. Για να δούμε την διαχείριση των πόρων του υπολογιστή από τον πυρήνα, άνοιξε το System Monitor ενώ ο υπολογιστής είναι σε κατάσταση ηρεμίας (χωρίς να τρέχουν άλλα προγράμματα) και στην καρτέλα "Resources" δες την χρήση της RAM και του επεξεργαστή. Σε τι ποσοστά είναι;

3. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιγράφεις. Αλλά ίσως σχετίζεται με το δίσκο, δες εδώ.

Αν τελικά είναι όντως θέμα υλικού και όχι κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό, τότε θα σου προτείνουμε άλλες *Ubuntu (-based ή μη) διανομές να δοκιμάσεις.


1.Δηλαδή εγώ πρέπει να κάνω κάποιο έλεγχο στον δίσκο?
Πως?
Έκανα ότι μου είπε ο/η the_eye πιο πάνω με το link,αλλά εκεί δεν κατάλαβα αφού ολοκληρώσω την διαδικασία αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (έχω κάνει ανάλογο post πριν).

2.Η CPU1 είναι από 4% έως 22% και η CPU2 από 3% μέχρι 15%.
Η RAM κάνει χρήση 205-207 MiB από τα 994,5 Mib,20,7% με 20,8%.
(Δεν τα άφησα να τα παρατηρήσω πολύ ώρα,άμα τα αφήσω θα σταθεροποιηθούν πιο πολύ?Για ειδικά οι CPU παίζουνε σε μεγάλη κλίμακα.)

3.Και ο/η the_eye μεου είπε να πάω σε αυτό το θέμα,πήγα,έκανα ότι έλεγε,μου έβγαλε κάτι αλλά δεν κατάλαβα αν όντως έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος μου (έχω ξανακάνει αναφορά σε προηγούμενο post).
Έχω βάλει σε προηγούμενο post τι βγάζει στο πρόβλημα νο3 αλλά το ξαναβάζω εδώ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
starting anachronistic crom [OK}
stopping anachronistic crom [OK]
checking battery state [OK]
stopping system V runlevel compability [OK]
ountall: "3 άγνωστες λέξεις που δεν κατάλαβα,προφανώς κάποια άλλη γλώσσα" Plymouth [OK]