Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2013, 01:21
από abramis
για άλλη μια φορά το ίδιο σκηνικό, ubuntu gnome 13.10 θα βγουν με το gnome 3.8 δλδ με το παλιό...
έγραψε:" Let's say that I'm a GNOME user and I really like Ubuntu as a Linux distro. Now, as I've read all about the new features brought by GNOME 3.10, I really want to have it on my desktop. Can Ubuntu GNOME 13.10 offer me this opportunity? No! So what do I do now? I'm searching for another Linux distribution, right?"

ακριβώς! από http://bit.ly/18dTMQY .
ε μα δεν έχω δίκιο, επειδή βγήκε 1 μήνα περίπου πριν την 13.10 το νέο gnome, δεν το βάζουν. και από δω και περά αφού έγινε 2η φορά, σημαίνει συνέχεια έτσι θα ναι. και 14.04 θα χει την 3.10 άσχετα άμα το μάρτιο θα χει βγει η 3.12. οπότε η απορία σε όποιον έκανε τη μετάβαση από 3.6 σε 3.8 gnome στην 13.04 από ppa, είχε προβλήματα; οποιοδήποτε πρόβλημα, σοβαρό ή ανούσιο. updates θα γίνονται κανονικά, το σεταρισμα της 3.8 ήταν προσαρμοσμένο στο ubuntu όπως της 3.6; ή ήταν σκέτο "μανίσιο" 3.8; ρωτάω γτ το 3.8 δεν μαρεσε εμένα και δεν το βαλα αλλά το 3.10 κάπως την έσωσε τη κατάσταση και θα το προτιμήσω, μόνο όμως άμα το ppa δεν μου χαλάσει ότι ρυθμίσεις κτλπ εξηγώ παραπάνω.