Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2014, 15:21
Όσοι γενναίοι προσθέσετε τα gnome3-staging & next PPAs στο Ubuntu GNOME 14.04 για αναβάθμιση στο GNOME 3.11.90 μάλλον θα αντιμετωπίσετε αυτό το
Launchpad bug: #1285488 (μεταξύ άλλων).
Επίσης, αν κάποιος το έχει κάνει, ας ρίξει μία ματιά και σε αυτό το
Launchpad bug: #1285632 να αναφέρει αν συμβαίνει το ίδιο, για να ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή όντως πρόκειται για bug.
Εν συντομία, όταν ενεργοποιείται η επιλογή "Icons on desktop" στο Tweak Tool, το wallpaper μοιάζει να μετακινείται λίγο προς τα αριστερά και πάνω, αφήνοντας δεξιά και κάτω κάτι μικρά κενά, όπου το δεξί κλικ συμπεριφέρεται σαν να μην είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, ενώ σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια το δεξί κλικ εμφανίζει κανονικά το μενού του Nautilus. Δείτε τα screenshots που υπάρχουν στα attachments της αναφοράς όποιοι ενδιαφέρεστε.
Επίσης, αν κάποιος το έχει κάνει, ας ρίξει μία ματιά και σε αυτό το
Εν συντομία, όταν ενεργοποιείται η επιλογή "Icons on desktop" στο Tweak Tool, το wallpaper μοιάζει να μετακινείται λίγο προς τα αριστερά και πάνω, αφήνοντας δεξιά και κάτω κάτι μικρά κενά, όπου το δεξί κλικ συμπεριφέρεται σαν να μην είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, ενώ σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια το δεξί κλικ εμφανίζει κανονικά το μενού του Nautilus. Δείτε τα screenshots που υπάρχουν στα attachments της αναφοράς όποιοι ενδιαφέρεστε.