Δημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2014, 21:10
Ο υπολογιστής μπορεί να εκκινήσει από USB ; (ή εξωτερικό μέσο, γενικότερα). Έχει αυτή τη δυνατότητα; Έπειτα, με άλλο USB stick δοκίμασες ; Ρίξε και ένα τσεκάρισμα στο MD5sum (αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό).
@apóstolos , ξέρεις ότι η dd μπορεί να καταστρέψει το USB , σωστα;
Το λέω επειδή έχει συμβεί.. από λάθος βέβαια, αλλά έχει συμβεί. Η dd είναι πολύ .... brutal εντολή. Έπειτα, θα πρέπει να πεις και πως να επαναφέρει το USB στην αρχική κατάσταση, μιας και θα καταστεί «σχεδόν άχρηστο» προς χρήση.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.. sorry. Το kali (το iso λέμε τώρα), θέλεις να το αντιγράψεις στο home του backtrack για ποιο λόγο ; ή μήπως θέλεις να το φορτώσεις στο VB ;
Αν ναι στο πρώτο, τότε δημιούργησε έναν shared φάκελο όπου θα μοιράζεσαι αρχεία μεταξύ host & guest. Υποθέτω host είναι το Windows (ΛΣ) και guest το backtrack , σωστά; ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία "copy to clipboard" και βάλε το από host σε guest.
Δες έναν μίνι οδηγό/εικόνα για το unetbootin.
@apóstolos , ξέρεις ότι η dd μπορεί να καταστρέψει το USB , σωστα;
maou28 έγραψε:Έχω στο virtual box εγκατεστημένο το backtrack και έχω κατεβάσει το ISO από το kali στα windows, πως μπορώ να το πάρω και να το βάλω στο home του backtrack;
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.. sorry. Το kali (το iso λέμε τώρα), θέλεις να το αντιγράψεις στο home του backtrack για ποιο λόγο ; ή μήπως θέλεις να το φορτώσεις στο VB ;
Αν ναι στο πρώτο, τότε δημιούργησε έναν shared φάκελο όπου θα μοιράζεσαι αρχεία μεταξύ host & guest. Υποθέτω host είναι το Windows (ΛΣ) και guest το backtrack , σωστά; ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία "copy to clipboard" και βάλε το από host σε guest.
maou28 έγραψε:στο unetbootin εκεί που πρέπει να επιλέξεις διανομή ποια βάζεις;
Δες έναν μίνι οδηγό/εικόνα για το unetbootin.