Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρ 2014, 08:57
Off topic:kmill έγραψε:Γειά σας φίλοι!
Λέω να γίνω χρήστης ubuntu χωρίς όμως να έχω διαβάσει αρκετά γι'αυτό (λόγω έλλειψης χρόνου και επειδή δεν βρήκα κάπου συνοπτικές πληροφορίες, μιας και προφανώς υπάρχουν άπειρες υποπεριπτώσεις).
Στήνω ένα νέο PC με intel G3220, 8Gb RAM, SSD & HDD και θέλοντας να ανεξαρτητοποιηθώ από τα windows έχω ήδη κατεβάσει σε cd και usb την 12.04.4.L.
Από το λίγο που έψαξα, δεν έχω δει πουθενά καθαρή νέα εγκατάσταση χωρίς άλλο λειτουργικό.
Αναρωτιέμαι:
1) αν γίνεται χωρίς καθόλου windows ώστε να είναι όσο πιο καθαρή η εγκατάσταση
2) αν υπάρχει τρόπος είτε με, είτε χωρίς windows, (έχω vista & XP) να γίνει με ελάχιστη παρέμβαση από τον χρήστη (δηλαδή να υπάρχουν σαφείς καθοδηγητικές οθόνες ακόμη και για έναν άσχετο) , ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο το ανθρώπινο λάθος!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Με όλο γο θάρρος και χωρίς να θέλω να γίνω παρεμβατικός, νομίζω οτι είναι extreme το hardware αυτό, 3GB, 2-2,5GHz και ένας γρήγορος σκληρός φτάνουνΕπίσης απο ότι έχω δει σε topics του forum εδω πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις για την "καλοζωία" του SSD.
Όσο αφορά τον installer είναι πολύ εύκολος. Καλώς όρισες