Δημοσιεύτηκε: 18 Απρ 2014, 20:47
Learner έγραψε:freefour έγραψε:Τι λετε να το κανω, μηπως ειναι νωρις και εχει καποιο προβλημα, η να κατεβασω κανονικα Unitu?
Αν θα θέλεις και τα δυο τότε κατέβασε Unity. Αν θέλεις μόνο GNOME, τότε κατέβασε το Ubuntu GNOME.malos έγραψε:Είναι το παλιο καλό gnome που ξέραμε φίλε; Ή το 3;
Το «παλιό καλό» GNOME 2.x μας έχει αφήσει χρόνους. Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει ξανά (μάλλον). Υπάρχουν fork όμως και το γνωστότερο όλων είναι το MATE. Στην έκδοση 14.04 LTS υπάρχουν στα αποθετήρια του Ubuntu επίσημα πλέον, πακέτα του MATE. Οπότε, μπορεί κάποιος να δοκιμάσει με ένα minimal iso να περάσει μόνο MATE να δει τι γίνεται.
Το έχω το mate με το mint 16. Οι ιδιότητες που μου αρέσανε μάλλον είναι όλες αλλά βασικά αυτό που με εξιτάριζε πάντα ήταν η προεσκόπηση αρχείου ήχου με το mouseover. Ευτυχώς υπάρχει στο mate. Φαντάσου ότι σε ένα παρτίσιον έχω τη 10.04 ακόμα έτσι για να μη χάσω το παλιό gnome.
Μαλλον θα πετάξω το mint και στο παρτίσιον του θα βάλω τη 14.04 με mate. Λογικά πιο σταθερό πράγμα θα είναι με ubuntu. Γιατί μου κάνει κάτι πταισματάκια το μιντ.
Έλπιζα με τα χρόνια να αναπτυχθεί πιο καλά το gnome 3. Nα δώσουνε πίσω τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το panel , την προεπισκόπηση που είπα και τέτοια.