Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούλ 2014, 03:16
από George Pantelis
Φίλιππε, με την απάντησή σου νοιώθω πως εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Ημουν εγώ όμως που ταλαιπωρήθηκα (ως μη όφειλα που λένε) σαν αρχάριος χρήστης από την ελλειπή ενημέρωση, μην το χρεώνεις στο επίπεδό μου. Απάντηση λοιπόν. Μου δίνεις αυτό (λες να μην το ξέρω πιά;)
fkol k4 έγραψε:Γιατί το Ubuntu είναι Debian Derivative.

Ομως. Και εδώ ΜΟΝΟ πλεονεκτήματα λέει και καμία προειδοποίηση!!!
"Advantages
No installation CD is required to be obtained, burned/mastered and then booted.
Your existing Windows system can be preserved".
Κάποιος παντελώς άσχετος (όπως εγώ τότε) διαβάζοντας αυτό, γιατί να κάνει τον κόπο να κάνει καθαρή εγκατάσταση; Το εγκαθιστά έτσι που (κατά τα γραφόμενα) έχει και πλεονεκτήματα.
Και τί επιχείρημα είναι αυτό το "είναι debian derivative"; Η κοινότητα γιατί προειδοποιεί τότε;;;; (επαναλαμβάνω πως εγώ από την κοινότητα έμαθα το λάθος που έκανα όταν προτίμησα τα "advantages" του wubi εμπιστευόμενος την επίσημη σελίδα!

fkol k4 έγραψε:Αυτή η συνήθεια (το εύκολο κράξιμο για μη σοβαρούς λόγους) είναι που κάνει τις κοινότητες Linux παγκοσμίως να φαίνονται τόσο αφιλόξενες

Να με συμπαθάς αλλά η επί μία βδομάδα καθημερινή ενασχόλησή μου με επισκέψεις σε κομπιουτεράδικα (που δεν γνώριζαν λίνουξ και δεν βοηθούσαν), επισκέψεις σε φίλους και τηλέφωνα, ο εκνευρισμός και τα άκυρα, η κοροϊδία "πέτα τα τα λίνουξ είναι άχρηστα" για μένα ήταν παραπάνω από σοβαρός λόγος για κράξιμο. Αφού το πρόβλημα είναι γνωστό, γιατί να μην υπάρχει μία προειδοποίηση έστω και με ψιλά-ψιλά-ψιλά γράμματα; Γιατί έπρεπε να ταλαιπωρηθώ; Επειδή το επίπεδό μου δεν είναι του...αρμόζοντος επιπέδου;;; Πραγματικά έμεινα έκπληκτος με την απάντησή σου!!! :shock: