Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2014, 15:33
από ubuderix
@kala
Έχεις στείλει στις 6 Οκτωβρίου πμ
Spoiler: show
έγραψε:Αποστολή: 06 Οκτ 2014, 12:49
Από: kala
Προς: linuxman ubuderix M.Jackson Geochr eliasps

https://www.youtube.com/watch?v=gGm_98-R9TY
Εχω την διανομή ubuntu 14,04 εκανα επιτυχώς σύμφωνα με το βίντεο δυο φόρες αλλα ακομα δεν με αφήνει να μπω μέσα , αυτή την στιγμή μπαίνω ως επισκέπτης , η συμπεριφορά του υπολογιστή μου θυμίζει μπαναρισμα κωδικού σε σερβερ . Είμαι βέβαιος ότι ήταν ενεργοποιημένος ο λογαριασμός αδιαχείριστη γιατί έκανα εγκατάστασης τοπικού server μεσο τερμιναλ με εντολή sudo .Άρα πρέπει να στείλετε την άμεσος επόμενη λύση που παρουσιάσατε στο βίντεο .

και σου απάντησα :

Spoiler: show
έγραψε:Αποστολή: 06 Οκτ 2014, 13:51
από τον ubuderix

!
Χαίρετε! kala

Η υπηρεσία αποστολής ενός προσωπικού μηνύματος (pm) σε ομάδες μελών του φόρουμ, δεν αφορά απορίες ή θέματα σχετικά με το Ubuntu, είναι μόνο για διαδικαστικά/λειτουργικά θέματα του φόρουμ. Για απορίες ή θέματα για το Ubuntu, υπάρχει το φόρουμ για να κάνουμε δημόσια τέτοιου είδους συζητήσεις. Το μέλος που έχει απορία θα ανοίξει ένα νέο θέμα (αφού ρίξει μια ματιά στη σωστή κατηγορία μήπως αυτό που ρωτάει έχει ήδη απαντηθεί), θα κάνει το ερώτημα, θα λάβει κάποιες απαντήσεις, θα ξαναρωτήσει, θα γίνει συζήτηση. Έτσι, ο επόμενος που θα έχει το ίδιο ή ανάλογο πρόβλημα θα βρει την απάντηση.

!
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την kala

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής

Το έχεις διαβάσει αλλά και πάλι δεν διόρθωσες την υπογραφή σου .

sotos21 έγραψε:Επί 3μιση χρόνια που έχεις κάνει εγγραφή δεν έχεις βάλει την υπογραφή σου, είναι μεν δικαίωμα σου αλλά γιατί για κάθε πληροφορία που χρειαζόμαστε να πρέπει να αρχίζουμε τις ερωταπαντήσεις, ή όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε την υπογραφή είμαστε ******* (όπου αστεράκια βάλε αυτό που δεν θέλεις εσύ να είσαι)
Πάντως εγώ με το 'Τρία παιδιά βολιωτικα ...' δεν έχω τα απαραίτητα εφόδια για να βοηθήσω αποτελεσματικά.

Αν είχα εγώ "Τα 40 παλληκάρια από την Λειβαδιά" πως θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε κάποιο πρόβλημά μου ;