Δημοσιεύτηκε: 28 Οκτ 2014, 17:44
ean έγραψε:Δεν είμαι έμπειρος χρήστης του Linux , δεν γνωρίζω αγγλικά και δεν μπορώ να καταλάβω τη χρήση του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πως γίνεται η ανάρτηση και που αναγράφεται ο σύνδεσμος; Από ότι διαπίστωσα υπάρχουν και στα ελληνικά .Δύο; Είναι ταυτόσημα ή διαφορετικά;
Δεν έχει κάποια σχέση το pastebin με το Linux (όχι άμεση τουλάχιστον). Αν κατάφερνες να πάρεις τα αποτελέσματα των εντολών που ανέφερα προηγουμένως (Xorg, sources..κλπ), τότε θα άνοιγες τα αρχεία με έναν editor (π.χ gedit) και θα έκανες ένα copy-paste ότι περιείχαν τα αρχεία στο pastebin. Μετά πατάς Submit και απλά αντιγράφεις και κάνεις επικόλληση τον σύνδεσμο (URL από την γραμμή διευθύνσεων του browser), εδώ.
ean έγραψε:Έχω προσπαθήσει με όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων που αναφέρεις (και Ctrl+Alt+Τ που εγώ εισέρχομαι στο τερματικό) αλλα δεν υπάρχει ανταπόκριση. Το έχω επαναλάβει.
Είναι διαφορετικό το Ctrl+Alt+F2 ή F3,F4,F5 , από το Ctrl+Alt+T.
Υπολόγιζα ότι θα μπορείς να μπεις σε λειτουργία κονσόλας (Ctrl+Atl+F2....), αλλά αν δεν δουλεύει ούτε αυτό, τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως, για να πάρουμε τα σωστά log αρχεία εννοώ.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι,
εγκαθιστάς τους κλειστούς οδηγούς (current - αυτοί είναι και οι προτεινόμενοι), κάνεις μια επανεκκίνηση κατευθείαν σε recovery mode μετά και από εκεί επιλέγεις κανονική εκκίνηση και τεστάρεις αν λειτουργεί η κονσόλα (το Ctrl+Alt+F3 εννοώ.. - θα το λέμε VT για να μην μπερδευόμαστε). Αν ναι, τότε εκτελείς τις εντολές και παίρνεις τα logs.
Το nomodeset να το έχεις αφαιρέσει από το αρχείο /etc/default/grub και έχεις κάνει update-grub, σωστά;