Δημοσιεύτηκε: 28 Οκτ 2014, 21:53
από pc_magas
ean έγραψε:
Learner έγραψε:Το nomodeset να το έχεις αφαιρέσει από το αρχείο /etc/default/ και έχεις κάνει update-, σωστά;

pc_magas έγραψε:Εφόσον το κάνεις εκτέλεσε

Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo gedit /etc/default/grub
βλέπε και σημ. στο τέλος.
Τμήμα της απάντησης της εντολής
.......................................
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
GRUB_CMDLINE_LINUX="nomodeset"
.......................................

Το nomodeset στην πρώτη γραμμή προστέθηκε και αφαιρέθηκε αφού δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Είχα κάνει update-grub. Έκανα και πριν λίγα λεπτά.
Στη δέυτερη υπήρχε πάντα.
Πρέπει να αφαιρεθεί και από τη δεύτερη σειρά;
Πριν επικοινωνήσω με το φόρουμ είχα αφαιρέσει το nomodeset από τη δεύτερη σειρά χωρίς και πάλι θετικό αποτέλεσμα (με nouveau). Θα το επαναλάβω αν είναι απαραίτητο.
Βλέπε μήνυμα από ean » 25 Οκτ 2014, 23:24
Learner έγραψε:Είναι διαφορετικό το Ctrl+Alt+F2 ή F3,F4,F5 , από το Ctrl+Alt+T.
.....και τεστάρεις αν λειτουργεί η κονσόλα...

Έχω την εντύπωση πως είτε με την έκδοση 14.04 είτε με παλαιότερες ο συνδυασμός των πλήκτρων Ctrl+Alt+F2 ή F3,F4,F5 δεν λειτουργούσε. Είχα την εντύπωση πως είναι το ίδιο με το Ctrl+Alt+T και δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Όπως έχω γράψει σε προηγούμενα μηνύματα κανείς από αυτούς τους συνδυασμούς πλήκτρων δεν λειτουργεί από την λειτουργία ανάκτησης (recovery mode). Έχω μόνο τη γραμμή εντολών από root shell (βλέπε και προηγούμενα μηνύματα)
Θα ακολουθήσω τις οδηγίες . Ίσως σταθώ τυχερός.
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Σημ. Στο τερματικό φάνηκε και αυτή η ειδοπόιηση.
(gedit:2643): Gtk-WARNING **: Calling Inhibit failed: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files
Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό.

Όχι έτσι βγάζουν.