Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2014, 16:05
από Arathorn
fkol k4 έγραψε:
Ό,τι και να σου απαντήσει κάποιος δεν έχει νόημα. Οι περισσότεροι δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις εσύ, προφανώς γιατί δεν πληκτρολογούν με τον ίδιο τρόπο.

Εδώ και μήνες πληκτρολογώ όπως και εσείς αλλά με την μετάβαση στην 14.04, συνάντησα και σε αυτόν τον τρόπο προβλήματα. :( Μου είναι τόσο στενάχωρο διότι με το Linux είμαι τόσο ενθουσιασμένος αλλά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τέτοιο πρόβλημα (κυρίως επειδή γράφω συνέχεια και πολύ γρήγορα), με κάνει να βγαίνω απ' τα ρούχα μου! Δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ ο «προβληματικός». Αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχουν τέτοια bug (και στην 12.04 και στην 14.04 )όσο αφορά την πληκτρολόγηση.

fkol k4 έγραψε:Γιατί δεν φτιάχνεις ένα Live CD να δοκιμάσεις και να έχεις και μια πιο αξιόπιστη απάντηση;
Δεν είχα δισκάκι γι'αυτό ρώτησα. Αλλά κατεβαίνει ήδη η έκδοση και θα την δοκιμάσω.

George Pantelis έγραψε:
Ψάχνοντας, βρήκα αυτό το πολύ πρόσφατο bug report... Ανάφερέ το και εσύ για να το υποστηρίξεις (και ίσως του δώσουν σημασία και το επιλύσουν. Από όσο γνωρίζω, δεν θυμάμαι να είδα άλλον με το ίδιο πρόβλημα εδώ πέρα...
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... ug/1376903
τζορτ για άλλη μια φορά με πρόλαβες! :P Πάνω σε αυτό, θα παραθέσω και τις αναφορές για τις οποίες έχει κάνει ήδη λόγο ο Learner.

Συγγνώμη και πάλι για το off topic. Θα δοκιμάσω το live cd (για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω να έχει λυθεί το θέμα) και θα πω μιας και πρόκειται για την 14.10.