Δημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ 2014, 12:21
από Tassos10
Για RAM δε νομίζω μου έχει συμβεί και στο pc που βλέπετε στην υπογραφή, αλλά και σε ένα άλλο με 16GB RAM, 8 πύρινο και γενικά υπολογιστή υψηλών επιδόσεων.
Καταλάβατε που είναι το θέμα, ότι μου συμβαίνει το ίδιο και στο καλό μηχάνημα, αλλά και στο παλιό που βλέπετε στην υπογραφή. Στο παλιό μηχάνημα τρέχω 14.04 και στο δικό μου 12.04.
Στο δικό μου είχε και λίγο καιρό να συμβεί, στο παλιό μηχάνημα δε, εφόσον ανοίξω Ubuntu στο μισάωρο, στην μια ώρα... σίγουρα!! Θα κολλήσει. Και θα το κλείνω πάλι από το κουμπί :(
Στο παλιό όμως μηχάνημα έχω και Window$ 7, αν μπω από εκείνα δε κολλάει όσες ώρες και να έχω ανοιχτό το pc. ( Πράγμα που δε θέλω να το πω παρά έξω, διότι με δυσαρεστεί για το Ubuntu - Linux ).

Όσο για τις επιδόσεις και την θερμοκρασία που λες δε νομίζω. :/ Έχει τύχει να μου κολλήσει στο καλό μηχάνημα και σε αυτό για την RAM, πυρήνες και γραφικών έχω conky στην επιφάνεια εργασίας για να τα παρακολουθώ καλύτερα.
Όταν μου έχει κολλήσει και έτυχε να έχει κολλήσει ενώ ήμουν στην επιφάνεια εργασίας ώστε να τα βλέπω αυτά, όλα ήταν σε πολύ καλά επίπεδα και πολύ χαμηλά. Βέβαια έτσι κόλλησε και όπως είπα παγώνουν τα πάντα και έτσι τουλάχιστον για αυτές τις ενδείξεις μπορώ να πω πως ήταν σωστές ( και τι φαινόταν ) ακριβώς πριν κολλήσει το pc ( εφόσον κολλάει δε μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως ).

Το "apport" τι είναι; Αυτό το ( μερικές φορές ) σπαστικό σύστημα - πρόγραμμα αναφορών σφαλμάτων ;
Οκ θα το απενεργοποιήσω για αρχή και μακάρι να φταίει μονάχα αυτό.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Υ.Σ. : Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εννοείται ευπρόσδεκτη από όλους.