Δημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ 2014, 23:08
από Tassos10
Πρέπει να έχω ακόμη εγγύηση, αλλά :
1) Δεν γίνεται έτσι απλά.. αυτή την στιγμή έχω στημένο πάνω σε αυτό τον σκληρό όλο μου το λειτουργικό περιβάλλον όπου εργάζομαι σε διάφορα θέματα και έχω κάνει διάφορες ειδικές ρυθμίσεις.. ( καταλαβαίνεται λοιπόν.... )

2) Αλλά κυρίως να μάθουμε κιόλας φίλε μου.. να μάθω και εγώ δύο τρία πράγματα που αφορούν το θέμα. Καταρχήν αυτόν τον έλεγχο κιόλας, με τους σκληρούς δεν τον γνώριζα καν ( απαράδεχτος ), έτσι με συγχωρείτε που σας πρήζω, αλλά όσο έχετε την καλοσύνη και την όρεξη βοηθήστε με να εξερευνήσουμε το θέμα, να μάθω και εγώ αλλά πιστεύω και εσείς δύο τρία πράγματα παραπάνω.

Α! και το τρίτο που μόλις μου ήρθε. Ρε μάγκες να είμαι τόσο γκαντέμης που και σε αυτόν τον υπολογιστή στον 120 GB SSD αλλά και στον άλλο του 1 TB HDD να είναι χαλασμένοι και οι δύο σκληροί; :/
Πολύ γκαντεμιά θα είναι αυτό.. μήπως δε φταίει αυτό ή μόνο αυτό τελικά;

Και ακόμη μου έχει μείνει η απορία, πως καταλαβαίνεται εσείς πως υπάρχει κάπου πρόβλημα ;

Learner έγραψε:
Tassos10 έγραψε:Το θέμα όμως είναι ( για να καταλάβω και εγώ ) για ποιο λόγο οι παραπάνω αυτές τιμές πιθανώς να υποδηλώνουν πρόβλημα;

Ψάξε, με τις συγκεκριμένες τιμές και SSD ως keywords.

Ναι θα το ψάξω.. :/ Όσο για το παραπάνω, δηλαδή να ψάξω για "Raw_Read_Error_Rate" τιμές για SSD Kingston ;