Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2015, 02:20
spykakos έγραψε:Καλησπέρα. Τα αρχεία που μου λές τα έχω κατεβάσει.Δεν έγινε τίποτα.
Διευκρινίζω απλώς ότι μιλάω φιλικά για να μην παρεξηγηθεί η παρακάτω πρόταση-διαπίστωση:
Το μήνυμά σου που παραθέτω, δείχνει πως δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να "βοηθηθείς"... Δεν λέω πως έτσι είναι... λέω τι περνάει σε αυτόν που παρακολουθεί τη συζήτηση. Ο λόγος είναι οτι ο abramis σου απαντάει αναλυτικά για το τι βρήκε ψάχνοντας να βοηθήσει στο πρόβλημά σου και απαντάς το παραπάνω χωρίς διευκρινίζεις αν έφτασες στο deb αρχείο... αν με το διπλό κλίκ έτρεξε και σου έβγαλε κάποιο σφάλμα... κλπ
Λες απλώς πως το έχεις κατεβάσει και δεν έγινε τίποτα... Το μόνο που γίνεται σίγουρα όταν κατεβάζεις κάτι είναι να έχεις λιγότερο ελεύθερο χώρο στο σκληρό σου...
Ίσως να σε κυνηγάει και η δίωξη κλπ
Όλα τα υπόλοιπα απαιτούν κάτι παραπάνω από "κατέβασμα".
Τέλος με το κήρυγμα (και πίστεψέ με το εννοώ ότι μιλάω φιλικά γιατί θεωρώ πως σε βοηθάω να δεις πως εκλαμβάνεται η λακωνικότητα-ασάφεια της απάντησης που δίνεις σε κάποιον που προσπαθεί να σε βοηθήσει )
Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά πιθανόν αν μπείς σε ένα τερματικό και πλοηγηθείς στο φάκελο του deb αρχείου που κατέβασες και έπειτα τρέξεις την εντολή:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo dpkg -i Το_όνομα_του_πακέτου_deb_εδώ
Edit: Μάλλον αν όντως έχεις κάνει ινστάλ το πακέτο deb είναι καλύτερα να δώσεις σαν πρώτη εντολή το :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo dpkg -S Το_όνομα_του_πακέτου_deb_εδώ