Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2015, 22:00
Αρχικά σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Και γω αυτό ψιλιάστηκα, ότι η εγκατάσταση γίνεται σε legacy mode. Λες να φταίει η ενεργοποίηση του csm (Compatibility Support Module)?
Όμως αν δεν το ενεργοποιήσω, δεν μπορώ να κάνω boot from cd.
Δυστυχώς, όπως εξηγεί και ο ar2deetu στο link που ανέβασα πριν, το συγκεκριμένο bios menu, δε δίνει επιλογές για boot.
Μετά τις αλλαγές που έκανα, και αν κατά την εκκίνηση πατήσω Esc (αντί για f2 που μπαίνει στο bios), μου βγάζει τις εξής επιλογές για boot device:
1)windows boot manager
2) p1: matshita dvd-ram uj8fbs (μάλλον είναι το dvd drive)
3) Realtek PXE B02 D00 (που ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι είναι)
4) Enter Setup (για να μπεις στο bios)
Επιπλέον, το μόνο που βρήκα στο bios είναι μια επιλογή που λέει "launch EFI Shell from filesystem device". Λες αυτή να βοηθήσει κάπως?
Και γω αυτό ψιλιάστηκα, ότι η εγκατάσταση γίνεται σε legacy mode. Λες να φταίει η ενεργοποίηση του csm (Compatibility Support Module)?
Όμως αν δεν το ενεργοποιήσω, δεν μπορώ να κάνω boot from cd.
Δυστυχώς, όπως εξηγεί και ο ar2deetu στο link που ανέβασα πριν, το συγκεκριμένο bios menu, δε δίνει επιλογές για boot.
Μετά τις αλλαγές που έκανα, και αν κατά την εκκίνηση πατήσω Esc (αντί για f2 που μπαίνει στο bios), μου βγάζει τις εξής επιλογές για boot device:
1)windows boot manager
2) p1: matshita dvd-ram uj8fbs (μάλλον είναι το dvd drive)
3) Realtek PXE B02 D00 (που ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι είναι)
4) Enter Setup (για να μπεις στο bios)
Επιπλέον, το μόνο που βρήκα στο bios είναι μια επιλογή που λέει "launch EFI Shell from filesystem device". Λες αυτή να βοηθήσει κάπως?