Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2015, 23:01
Στο νοσοκομείο υπάρχουν δυο εσωτερικά δίκτυα με περίπου 100 υπολογιστές το κάθε ένα και δεν εμπλέκομαι στη διαχείριση των server. Δεν θέλω να κοπούν όλα σε όλους, πχ στον διοικητή δεν θα κοπεί τίποτα. Επίσης το οικονομικό τμήμα θα πρέπει να βλέπει και να αναρτά στη διαύγεια, οι γιατροί το υγείανετ κλπ, το κάθε τμήμα θα πρέπει επιλεκτικά να βλέπει ότι το αφορά. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που τρέχουν από τον application server. Θέλω να μπορώ να έχω έλεγχο τοπικά, στον κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Βασικά θέλω να προτείνω το πέρασμα σε Linux κι αυτό μπορεί να πετύχει μόνο αν αποδείξω ότι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο που περιέγραψα. Καθόλου προβλήματα από ιούς, όχι άδειες antivirus, οι υπολογιστές να δουλεύουν αποκλειστικά γι αυτό που είναι εγκατεστημένοι, παραγωγικός τρόπος δουλειάς, λιγότερες βλάβες λόγο ατζαμοσήνης. Να προτείνω και κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα στοίχημα για την Ελληνική κοινότητα, η δημιουργία μιας παράγωγης(ή όχι) διανομής με αυτή την στόχευση, το δημόσιο και τις εταιρίες.