Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2015, 16:48
καλησπέρα στην κοινότητα!
ειμαι σχετικά νεο μέλος, και πριν λιγες μερες εβαλα το ubuntu... βασικα πρωτα εβαλα linux mint και μετα ubuntu. Παιδια, ειχα κατι θεματακια... ο υπολογιστης ειχε macosx για πολλους λογους ηθελα να αλλαξω λειτουργικο... και επελεξα ubuntu. ειχα τα mint για δυο μερες μονο, γιατι ο υπολογιστης κολλουσε με την εναρξη στο logo και φυσικα δεν εμφανιζοταν ποτε η επιφανεια εργασιας και ολα τα υπολοιπα
! Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι ο λογος για τον οποίο το επαθε αυτο. θα με ενδιεφερε πολυ αν καποιος απο σας που ειχε macosx και πηγε σε ubuntu, να μου ελεγε αν ειχε παρόμοιο θεμα! Τωρα που εχω το ubuntu, to ξαναεπαθα μια ακομη φορα. απλα σκεφτηκα οτι αν ειναι να κανω συνεχεια εγκατασταση του λειτουργικου... τοτε τα πραγματα θα ναι δυσκολα . λετε να υπαρχει καποιο προβλημα αναγνωρισης του υπολογιστη μου? ομως αφου το λειτουργικο της apple εχει εξαφανιστει πλεον...πως ειναι δυνατο?
Ευχαριστω εκ των προτερων

ειμαι σχετικά νεο μέλος, και πριν λιγες μερες εβαλα το ubuntu... βασικα πρωτα εβαλα linux mint και μετα ubuntu. Παιδια, ειχα κατι θεματακια... ο υπολογιστης ειχε macosx για πολλους λογους ηθελα να αλλαξω λειτουργικο... και επελεξα ubuntu. ειχα τα mint για δυο μερες μονο, γιατι ο υπολογιστης κολλουσε με την εναρξη στο logo και φυσικα δεν εμφανιζοταν ποτε η επιφανεια εργασιας και ολα τα υπολοιπα
Ευχαριστω εκ των προτερων