Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 06:45
abramis έγραψε:δεν θα χεις την ίδια επιφάνεια εργασίας κοινή και στα 2 λειτουργικά. θα μπορείς όμως να χεις πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας των windows. έτσι κι αλλιώς τι είναι η επιφάνεια εργασίας; ένας φάκελος είναι κι αυτή στον προσωπικό φάκελο. θα μπορείς να βάζεις αρχεία στο partition των windows, αυτό που πα είναι ότι δεν θα μπορείς να εγκαθιστάς προγράμματα των linux σε αυτό το partition. μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που λέω επιλέγοντας "try ubuntu without install" στην αρχή στο μενού του LiveDVD/USB και ανοίγοντας το file manager.
Φίλε Άβραμη αν κατάλαβα σωστά θα μπορώ να βάζω όσα αρχεία θέλω στο partition των windows από το linux, αλλά δεν θα μπορώ να εγκαθιστώ νέες εφαρμογές στο partition του ubuntu. Επειδή έχω διαβάσει κάποια πράγματα για το ubuntu νομίζω ότι με 20gb max θα είμαι καλυμμένος μιας και είμαι νεοεισερχόμενος στον κόσμο του ανοιχτού λογισμικού. Εσύ από προσωπική πείρα θα με συμβούλευες να ακολουθήσω? Να φτιάξω ένα μικρό partition και να έχω για τα αρχεία μου και για όλα τα υπόλοιπα αυτό των windows που ούτως σι άλλως θα μου δίνεται η πρόσβαση έτσι; Ουσιαστικά αυτό που ψάχνω είναι τα αρχεία που θα κατεβάζω από το διαδίκτυο να αποθηκεύονται αυτόματα στο partition των 10 καθώς και όσα έχω σε σκληρό η cd να μπορώ όταν είμαι συνδεδεμένος στο ubuntu να τα στέλνω στο partition των windows. είναι εφικτό αυτό και εάν ναι πως;