Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2016, 00:57
από doctor-D
Alexpag έγραψε:Επειδή η συγκεκριμένη έκδοση που έχεις είναι παλιά και δεν υποστηρίζεται πλέον, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επαναγκαταστήσεις μόνο στο διαμέρισμα που έχεις το ubuntu μια σύγχρονη έκδοση όπως 14.04 ή 16.04, μεσω ενός live usb/dvd.

Κάπου διάβασα να λένε σε αντίστοιχη περίπτωση να γίνει αναβάθμιση μέσω cd της επόμενης έκδοσης. Να προσπαθήσει δηλαδή ο άλλος να κάνει εγκατάσταση της νέας έκδοσης μπουτάροντας από το cd, η εγκατάσταση θα δει την παλιά έκδοση και θα δώσει την επιλογή να κάνει αναβάθμιση της παλιάς έκδοσης. Κατέβασα κι εγώ την 11.10 αλλά βλέπει μόνο τα windows 7 και ζητά να τα καταργήσει και να μπει στη θέση τους.

Alexpag έγραψε:Επίσης φτιάξε την υπογραφή σου ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό viewtopic.php?f=14&t=279#2.2 για να δούμε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Εξ αρχής λέω ότι πρόκειται για λάπτοπ, το ΗΡ 620. Τι περισσότερο να πω; Είναι ο υπολογιστής που έχω στη δουλειά μου οπότε δεν έχει νόημα να το βάλω στην υπογραφή μου. Αγοράστηκε το 2010 και μιας μου έκαναν πατάτα τα windows και τα ξαναπέρασα, είπα να αναβαθμίσω και το Linux. Έχει προγράμματα και ρυθμίσεις περασμένα τα οποία δεν θέλω να χάσω, αλλιώς θα κατέβαζα την τελευταία έκδοση και από δω παν' κι άλλοι.