Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλ 2016, 21:18
από chris1983
Το σφάλμα είναι δικό μου... αφιερώνω πολύ χρόνο στο να ψάχνω λύση μόνος μου (και δίνω πολλές φορές εντολές "στα τυφλά" όπως σωστά λες) και δεν ανοίγω εύκολα θέμα... για να ανοίξω θέμα εδώ πρέπει να φτάσω στα όρια της απελπισίας, με αποτέλεσμα να μην έχω την κατάλληλη υπομονή...

Εννοείται ότι είμαι ευγνόμων που υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο (και όχι μόνο) για να βοηθάνε εμάς τους μη σχετικούς χωρίς κάποιο όφελος...

Learner έγραψε:Μπορείς να ρωτάς εδώ, είτε στο IRC, είτε όπου αλλού σε βολεύει, για το τι κάνει κάποια εντολή.

Υπάρχει κάποιο θέμα για τέτοιες γρήγορες ερωτήσεις για να μην ανοίγω θέμα κάθε φορά που θέλω να ρωτήσω κάτι... γιατί αν ανοίγω θέμα κάθε φορά που έχω απορία θα με διαγράψετε!!! :shh:

Υ.Γ.: η διόρθωση έγινε σωστά... άνοιξα το αρχείο sources.list (με gksudo άνοιξα τον nautilus για να μπορέσω να επεξεργαστώ το αρχείο "sources.list"), είχε 2 σειρές εκ των οποίων η δεύτερη άρχιζε με "eb-s"... αυτό το άλλαξα με ό,τι είχε η πρώτη σειρά (δική μου έμπνευση, δε το είδα πουθενά!) και μετά δίνοντας sudo apt-get update γυρίσαμε στο πρόβλημα του προηγούμενου θέματος...