Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπ 2016, 16:14
από ThomasMylonas
@freefour
------------
Καλησπέρα φίλε... Σε αυτό που ρώτησες...
Γενικά όταν έχω εξωτ. σκληρούς δίσκους με όλα τα δεδομένα μου, ποτέ δεν τους απενεργοποιώ από τα αντίστοιχα εικονίδια, είτε είμαι στα windows είτε στο Linux, λόγω ότι έχω κόμπλςξ να μην γίνει κάποιο λογισμικό λάθος και γίνει κάτι...
Γι' αυτό και κλείνω τον υπολογιστή κανονικά, σβήνουν τα πάντα με φυσιολογικό τρόπο και όταν σβήσουν όλα τα φωτάκια, απλά τραβάω τα καλώδια από τις μπρίζες και μετά ξαναανοίγω τον υπολογιστή!
Δες φίλε αν ταιριάζει η περιγραφή που σου έκανα, μήπως τελικά δεν κάνει η μέθοδο που προτίνεις, για να μην την δοκιμάζω άσκοπα... Ευχαριστώ!

@qsd330
------------
Καλησπέρα φίλε.... Από την περιγραφή της διαδικασίας που προτίνεται στο λινκ, καταλαβαίνω ότι μάλλον κάτι τέτοιο παίζει... Πριν δοκιμάσω οτιδήποτε αυτό που λέει "extending beyond the end of the disk", εννοεί για το partition στο οποίο βρίσκεται το Ubuntu, ή για τα άλλα 3 partitions που είναι NTFS?
Απλά αν πρόκειται για το Ubuntu δεν έχω και πολλά για backup... Αν όμως πρέπει να κάνω backup και τα άλλα partitions αυτό μου είναι πρόβλημα διίτι δεν έχω πολύ εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο....
Πες γι' αυτό αν μπορείς για να ξέρω αν μπορώ να προχωρήσω στη μέθοδο που περιγράφεται, στην οποία λέει ότι πρέπει να έχει γίνει καλό backup!! Ευχαριστώ!