Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπ 2016, 09:21
Καταρχάς συγνώμη παιδιά ... δεν είμαι και τόσο καλός.
Έκανα διαγραφή όπως μου είπες (δεν ξέρω αν είναι πλήρης διαγραφή) αλλά δεν άφησα μόνο τους δύο τελευταίους αλλά τους οχτώ. Κοίτα την εικόνα παρακάτω:

Δηλαδή να πατήσω "Σημείωση" και να συνεχίσω;
Δεν ξέρω πως να ψάξω για αρχεία inodes. Πάντως ενώ η εντολή "df -hi" δείχνει 100%, ο αναλυτής δίσκου δίνει τα παρακάτω:

Off topic:
Πέρνει το PC μου το16.04 να κάνω ένα φορμάτ στο δίσκο και να τελειώνω; Αν και από περιέργεια θα ήθελα να δω πως διορθώνεται. Όπως θα παρατηρήσατε έχω τρεις ξεχωριστούς σκληρούς με 12.04, 14.04 & Win XP
sotos21 έγραψε:έκανες πλήρη διαγραφή με δικαιώματα διαχειριστή χειροκίνητα στον /usr/src/ όλους τους φακέλους linux-headers-3.2.0-*** κρατώντας πρώτα τους δύο τελευταίους πυρήνες;
Έκανα διαγραφή όπως μου είπες (δεν ξέρω αν είναι πλήρης διαγραφή) αλλά δεν άφησα μόνο τους δύο τελευταίους αλλά τους οχτώ. Κοίτα την εικόνα παρακάτω:

sotos21 έγραψε:Λάθος, αν υποθέσουμε ότι απομάκρυνες μόνο αυτόν στην επόμενη αναβάθμιση πυρήνα θα είχες πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Δηλαδή να πατήσω "Σημείωση" και να συνεχίσω;
sotos21 έγραψε:Όταν βλέπεις 100% στην εντολή ενώ έχεις ελεύθερο χώρο, πρέπει να ψάχνεσαι για τα αρχεία inodes
Δεν ξέρω πως να ψάξω για αρχεία inodes. Πάντως ενώ η εντολή "df -hi" δείχνει 100%, ο αναλυτής δίσκου δίνει τα παρακάτω:

Off topic:
Πέρνει το PC μου το16.04 να κάνω ένα φορμάτ στο δίσκο και να τελειώνω; Αν και από περιέργεια θα ήθελα να δω πως διορθώνεται. Όπως θα παρατηρήσατε έχω τρεις ξεχωριστούς σκληρούς με 12.04, 14.04 & Win XP