Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2016, 02:10
λοιπόν δεν άντεξα και αναβάθμισα στο λαπτοπ από 16.04. το ψιλομετάνιωσα είναι η αλήθεια. δεν μου δουλεύει ένα extension που κανε hide από overview όπου και να πατούσες, δλδ σου βγαζε επιφάνεια εργασίας, και βαλα ένα άλλο minimize κουμπι που σου minimize όλα τα παραθυρα , αλλά δεν είναι το ίδιο βολικό. επίσης 2-3 extensions ακόμη δεν μου τρεχαν αλλα οκ δεν ήταν τόσο σημαντικά. καταλαβαίνω φταίει η μετάβαση από 3.18-->3.20 gnome αλλά ήμαρτον πια τόσα χρόνια αυτό το βιολί. ας ελπίσουμε ότι όντως θα ισχύει από 3.20-->3.22 και μετά ότι δεν θα σπάνε τα extensions. επίσης ένα gtk theme που χα δεν μου καθεται καλά στην dark εκδοχή του και αναγκαστικά το βαλα στην white...
το θέμα όμως που πατε παραπάνω για τα πρόσφατα στο nautilus δεν το χω. φαίνεται στο Ubuntu Gnome 16.10 το προσεξαν καλύτερα. gnome app και να χει πρόβλημα στην δικια του διανομη; εμ όμως να που χει... στο 1ο ανοιγμα που μαι τωρα, μου πεταξε μνμ να κανω restart to nautilus και δεν μου βγαζε το σχετικο εικονίδιο στην επιφάνεια, κάποιο θεμα με dropbox μου λεγε, μολις τα νοιξα απτα αγαπημενα μου βγαλε και το εικονίδιο.
edit: το πρόβλημα που με πεταξε στην 1η εκκίνηση για dropbox-nautilus δεν το ξαναπέταξε. τώρα μου πετάει το κλασσικό με το plymouth https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... bug/927636 το οποίο όμως δεν φτιάχνει με το γνωστό workaround...
το θέμα όμως που πατε παραπάνω για τα πρόσφατα στο nautilus δεν το χω. φαίνεται στο Ubuntu Gnome 16.10 το προσεξαν καλύτερα. gnome app και να χει πρόβλημα στην δικια του διανομη; εμ όμως να που χει... στο 1ο ανοιγμα που μαι τωρα, μου πεταξε μνμ να κανω restart to nautilus και δεν μου βγαζε το σχετικο εικονίδιο στην επιφάνεια, κάποιο θεμα με dropbox μου λεγε, μολις τα νοιξα απτα αγαπημενα μου βγαλε και το εικονίδιο.
edit: το πρόβλημα που με πεταξε στην 1η εκκίνηση για dropbox-nautilus δεν το ξαναπέταξε. τώρα μου πετάει το κλασσικό με το plymouth https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... bug/927636 το οποίο όμως δεν φτιάχνει με το γνωστό workaround...