Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2017, 17:21
Καλησπέρα. Έκανα όλα αυτά που έδωσες, απεγκαταστάθηκαν κάμποσα με την autoremove (κρατούσα μερικούς παλιούς πυρήνες γιατί με τους πρόσφατους δεν μου άνοιγαν τα αρχεία του LO write - τώρα σκουπίστηκαν τα πάντα) και η τελευταία εντολή έδωσε ακριβώς αυτά που δημοσίευσα και επάνω: ανεπίλυτες εξαρτήσεις κλπ. (και μετά από επανεκκίνηση)
Σκέφτομαι μήπως κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί σκοπεύω να αλλάξω και το username του μοναδικού χρήστη και ευκαιρία να γίνει μετά από 4 χρόνια μια καθαρή εγκατάσταση. Αλλά ... για το γμτ θα ήθελα να λυθεί το θέμα, είναι δυνατόν να βγάζω ένα αποθετήριο και να θέλω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση ενός προγράμματος και να σκαλώνει τόσο άσχημα;
Ευχαριστώ.
Σκέφτομαι μήπως κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί σκοπεύω να αλλάξω και το username του μοναδικού χρήστη και ευκαιρία να γίνει μετά από 4 χρόνια μια καθαρή εγκατάσταση. Αλλά ... για το γμτ θα ήθελα να λυθεί το θέμα, είναι δυνατόν να βγάζω ένα αποθετήριο και να θέλω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση ενός προγράμματος και να σκαλώνει τόσο άσχημα;
Ευχαριστώ.