Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2018, 17:32
από Tassos10
Αυτές οι βλακείες όντως των Windows κάθε φορά σε βγάζουν από τα ρούχα σου και δεν έχουν προηγούμενο.
Σίγουρα φίλε κάτι κάνουν αυτοί από την Microsoft με τα Windows και έχεις το πρόβλημα που έχεις. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα fast book & security boot που έχει..

Υ.Σ. : Με συγχωρείτε πολύ για το εκνευρισμένο ύφος, αλλά είναι επειδή την έχω πάθει και εγώ (σε καταλαβαίνω απόλυτα). Σε ένα φιλαράκι είχα πάει να του εγκαταστήσω Ubuntu GNU/Linux στον φορητό του υπολογιστή όπου είχε Windows 8 ( νομίζω ή 10 ). Θα το έκανα όπως και εσύ, χωρίζοντας τον σκληρό σε δύο μέρη και στο ένα να έχει τα Windows που είχε και στο άλλο το Ubuntu GNU/Linux. Ενώ λοιπόν υπολογίζαμε σε καμία ώρα ( το πολύ ) να τελειώναμε, φάγαμε την μισή μας μέρα να δούμε πως θα φεύγουμε από τα πλοκάμια των Windows ώστε να μπορέσουμε - να μας αφήσει - να εγκαταστήσουμε και έπειτα να ανοίγουμε το Ubuntu GNU/Linux.

Συμπέρασμα : Αν χρειάζεσαι ή για κάποιο λόγο τέλος πάντων θέλεις να έχεις Windows, τότε πραγματικά τίποτα παραπέρα από τα Windoww 7. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Για πάρα πολλούς λόγους.....