Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2018, 15:51
Αγαπητέ the_eye σε ευχαριστώ. Μόλις διόρθωσα την υπογραφή μου αν και αισθάνομαι πως ήταν πιο πρακτικό να έκανε το πρόγραμμα αποστολή στο φόρουμ αυτόματα και να μην χρειάζεται η αντιγραφή από το τερματικό. Ωστόσο η δουλειά έγινε. Φίλε Maras άλλαξα την ανάλυση της οθόνης εκκίνησης με το grub customizer όπως κάνω πάντα διότι η στάνταρ ανάλυση της εγκατάστασης είναι 700 και κάτι με αποτέλεσμα να βλέπω ένα χάλια λογότυπο. Στα γεράματα μου έχω και τα κολλήματα μου. όταν βλέπω λογότυπο ubuntu θέλω να το βλέπω σπέσιαλ
.Ωστόσο αυτό δεν έχει νομίζω σχέση με την καθυστέρηση διότι συνέβαινε από την αρχή και πριν πειράξω κάτι. Βασικά καταλαβαίνω πως αργεί να φορτώσει το λειτουργικό απόσο λέει και ο the_eye. Να φταίει ο σκληρός(τα έχει τα χρονάκια του) ;;; Όταν πατάω πάντως τερματισμό κλείνει σε....1 δευτερόλεπτο(σφαίρα κλείνει) ενώ όταν τον ανοίγω προλαβαίνω να στρίψω τσιγάρο με μαύρη οθόνη.... Τα θυμόμουν κάπως ανάποδα τα πράγματα: Συνήθως άνοιγε σφαίρα και αργούσε κάπως πιο πολύ να κάνει τερματισμό...Τέλος πάντων μην σας κουράζω αν δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα.