Δημοσιεύτηκε: 15 Δεκ 2018, 03:27
από Tassos10
Χαιρετώ την κοινότητα,

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η διανομή GNU/Linux Ubuntu με εγκατέλειψε και μάλιστα εκεί που ποτέ δε θα το ήθελα και δε το περίμενα από ένα σύστημα GNU/Linux, έπειτα από ενημερώσεις.
Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν ( και πλέον έχει σχεδόν φτάσει ο κόμπος στο χτένι ) και είμαι σχεδόν έτοιμος να λέω σε όποιον έχει Ubuntu GNU/Linux, αυτό που συχαίνομαι στα Windows «αν όλα λειτουργούν απροβλημάτιστα, τότε - μην κάνεις καμία ενημέρωση -».

Τώρα το πρόβλημα το έπαθα σε έναν παλαιό υπολογιστή στον οποίο τρέχω Ubuntu 16.04 ( νομίζω 32-bit ) και ο οποίος για την δουλειά που τον είχα λειτουργούσε άψογα!
Παρόλα αυτά, εγώ όμως σαν λάτρεις τις ασφάλειας και γενικότερα των ενημερώσεων, αποφάσισα σήμερα που ξανά έκατσα σε αυτό το μηχάνημα έπειτα από μήνες, να του κάνω ότι τυχόν ενημερώσει είχε..
Έτσι έτρεξα :
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade .......

Και το αποτέλεσμα είναι πλέον να μπορώ να ανοίξω καθόλου τον υπολογιστή! Δείτε τι παθαίνω στο grub menu όταν επιλέγω να ξεκινήσει με το Ubuntu :

Με πετάει πάντα πίσω στο GRUB μενού..
Μέσω της επιλογής «Advanced options for Ubuntu», δοκίμασα όλες τις επιλογές, άλλη έκδοση kernerl, και διαφορετικά recovery.. αλλά δύστυχος κανένα δε μου έδωσε κάτι καλύτερο :evil: :twisted:


Τέλος, ούτε καν τα Windows 7 δε μου φορτώνει...


Δε μπορώ να πιστέψω το πόσο τυχερός είμαι και πέφτω συνεχώς σε τέτοιους είδους κακές αναβαθμίσεις, και αυτή η φορά είναι χειρότερη διότι δεν έχω καμία πρόσβαση ούτε καν από το recovery.. :wtf:

Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ.