Δημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2019, 14:37
από nikos_N
Γεια σας,
Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο ζήτημα 2-3 λεπτά μετά την σύνδεση. Νόμιζα ότι ίσως το προκαλεί ο firefox αλλά σήμερα το τσεκαρα ( συνδέθηκα χωρίς να τρέξω τον broswer) και πάλι κόλλησε 2-3 λεπτά μετά. Όταν συμβεί αυτό πρέπει να σβήσω τον υπολογιστή από το κουμπί και να τον ξανανοίξω αλλά δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο υπολογιστής θα τρέξει πάντα χωρίς πάγωμα μετά την επανεκκίνηση (τις περισσότερες φορές ξεκολλάει, αλλά υπάρχουν και φορές που αμέσως μετά από επανεκκίνηση πάλι κολλάει).
Μερικά στοιχεία:
1) Είχα ακριβώς το συγκεκριμένο πρόβλημα πρίν περίπου έναν χρόνο, και όπως αποδείχθηκε έφταιγε το τροφοδοτικό του το οποίο ήταν χαλασμένο. Έβαλα καινούργιο και όλα διορθώθηκαν και το ερώτημα είναι, είναι δυνατόν να χαλάσει αμέσως μέσα στο χρόνο όταν μάλιστα όλο αυτό το διάστημα χρησιμοποιούσα ελάχιστα το pc? Αυτή τη στιγμή όταν ανοίγω το pc φαίνεται να λειτουργεί καλά, και ο ανεμιστήρας να λειτουργεί κανονικά).
2) Δεν θεωρώ ότι είναι κάρτα γραφικών γιατί δεν είχα ποτέ θέμα με την συγκεκριμένη, και όταν πρωτοεβαλα τα 18.04 για παρά πολύ καιρό λειτουργούσε κανονικά χωρίς πρόβλημα ή πατώματα.
3) Το πρόβλημα συνέπεσε χρονικά με κάποιο αποτυχημένο update το οποίο δημιούργησε πρόβλημα στην λήψη ενημερώσεων γενικά. Το λύσαμε χθες όμως με τον Maras και λογικά δεν θα έπρεπε να συμβεί πάγωμα σήμερα.
Ευχαριστώ για τις απόψεις και την όποια βοήθεια σας εκ των προτέρων.